Dženifer Aniston na svoj izgled troši pravo bogatstvo

09-06-2017

Iako je već više od dve decenije imamo prilike gledati kako na malim ekranima, tako i na velikim platnima, za 48-godišnju Dženifer Aniston, vreme kao da je stalo. Bivša supruga Breda Pita, izgleda izrazito mladoliko, nema bore ,savršene je kilaže i oblina. Ipak, sve ima svoju cenu pa tako i njena lepota.

Osim što redovno vežba, zgodna Dženifer često odlazi na masaže i pomno pazi na ishranu a mnogo novca troši i na posebne tretmane kojima održava mladolik izgled. Njena prepoznatljiva frizura i kosa vrede 9.200 dolara, koliko svakih šest nedelja izdvaja za boju, pramenove i negu.
Za časopis ’InStyle’ ispričala je da obožava tretmane laserom za lice koji održavaju kožu zategnutom i smanjuju bore. Kombinacije tretmana za lice jednom mesečno koštaju je 31.000 dolara.

Što se tiče dnevne make-up rutine, ona je minimalna, ali vrlo vredna. Anistonova voli da koristi tečni puder ’Armani’ koji košta oko 64 dolara i ’Chanelovo’ rumenilo od 66 dolara, a kako bi joj zalihe šminke uvek bile dostatne, izdvaja oko 600 dolara mesečno. Za savršeno oblikovane obrve potrebno joj je, takođe, 600 dolara, dok za bronzani ten godišnje izdvaja 1.300 dolara.

Na fit telo, koje uspešno održava godinama, svake nedelje troši 43.000, od čega dobar deo ide njenoj dugogodišnjoj instruktorki Mendi Ingber, a ostalo na sve što je potrebno za visokoproteinsku detu.
– Starenje može da bude plelepo ako dobro brinete o svojoj koži i pazite na ishranu. Ne bi trebalo da zaboravimo na mudrost koju dobivamo s godinama – odgovorila je svojevremeno zvezda serije ’Prijatelji’ na pitanje šta misli o starenju.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar