Jet peel : holivudski tretman dostupan i kod nas

09-07-2024
Featured Video Play Icon

Jet Peel je tretman koji obožavaju holivudske zvezde, budući da je potpuno prirodan. Neinvazivna mezoterapija u kombinaciji sa  dubinskim  čišćenjem  kože,  garantuje  vrhunske rezultate. Jet Peel dubinski hidrira i revitalizuje kožu te uklanja  bore i nepravilnosti sa njene površine 

Mikrodermoabrazija u kombinaciji sa hidroterapijom

Jet Peel je patentirana tehnologija  koja kombinuje mikrodermoabraziju i  hidrodermoabraziju . Pored toga hrani kožu esencijalnim vitaminima i mineralima putem, precizno podesenih, visokih brzina mlazova. Na taj način se stimuliše prirodna funkciju kože i podstiče  proizvodnja kolagena i elastina, što dovodi i do dugorocnih rezultata. Pravilnom kombinacijom Jet Peela i seruma, estetski stru¢njaci mogu pružiti personalizovane tretmane, kako bi istakli ono najbolje u koži.

Čisti kožu te uklanja bore i sitne nepravilnosti

”Jet Peel ima zaista širok spektar delovanja: stimuliše regeneraciju ¢elija,  hidratizuje i čisti kožu kožu, efikasno rešava problematiku bora, pigmentacija, akni, rozaceu, opadanje kose te ublažava strije… Prednost ove patentirane tehnlogije koja deluje na kožu poput mezoterapije je da se u ovom slučaju ne koristi igla već se tretman izvodi uz pomoć vazdušnog mlaza.  To ga svakako čini potpuno ugodnim. S druge strane dobijamo dubinsko prodiranje supstanci, koje rezultira regeneracijom kože uz smanjenje bora i nepravilnosti”, kaže Zorica Milošević, kozmetolog i zastupnik za Jet Peel Serbia.

Tretmani ali i uređaji, dostupni u Srbiji

Napredni uredaji JetPro duo i prenosivi JetPro to Go, omogućavaju još impresivnije rezultate,  podižući ih na viši nivo.  Ovi aparati kombinuju tehnologiju snažnog mlaza pod pritiskom JetPel-a sa talasnim dužinama LED svetla:  crvenomm (620 – 630nm) i plavom (460 – 470nm).  Nakon samo jednog tretmana, vidljivo je poboljšanje kože a da pritom ona nije oštećena. ”Ovaj inovativni aparat koji je zaludeo Holivud, moguće je nabaviti i u Srbiji . Idealan za estetske ordinacije i klinike, dermatološke ordinacije, salone lepote, kozmetičke i spa centre, kao i sve one koji  žele da pruže vrhunsku negu kože svojim klijentima. Za više informacija, obratite nam se u Studio Namaste”, zaključila je Milošević.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta,

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar