Meril Strip: ” Na audiciji za King Konga, rekli su mi da sam ružna i pitali se zašto sam došla?”

15-03-2018

Jedna od najčuvenijih i najtalentiranijih glumica u Holivudu, otkrila je u tokom jednog intervjua da njen put do slave nije bio nimalo lak. Meril se,  prisetila situacije sa kojom se susrela na audiciju za film “King Kong“, kada  joj je redatelj kazao da je ružna.

Od ružne devojke do jedinstvene žene

“Stajala sam ispred slavnog redatelja Dina de Laurentisa koji me je pogledao i na italijanskom rekao svome sinu: ’Pa ona je ružna, zašto si mi doveo ovu ružnu devojku’, a ja sam bila mlada i hrabra, pa sam mu na italijanskom odgovorila: ’Žao mi je, ali ja sam razumela sve što ste rekli. Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu’“, ispričala je glumica u jednoj emisiji.

Da bi stvar bila gora Meril je i sama sebe sputavala mislima da će joj biti teško da se ostvari kao glumica zbog svog izgleda. Uprkos tome, bila je uporna i  zahvaljujući karakterističnim crtama svog lica postala je čuvena.

Lepota se krije u posebnosti a ne kopiranju nekoga

“Mladim ženama bih poručila da se ne brinu toliko o svom izgledu i težini. Devojke potroše previše vremena brinući se o tome, a postoje i bitnije stvari. Za muškarce i žene uopšteno, iskoristite ono što vas čini drugačijim, to je vaša prednost. Svi se trude da izgledaju prilično slično, ali oni koji su drugačiji će biti odabrani.”

”Nekada sam mrzela svoj nos, danas više ne – ok je“, kazala je Meril u govoru koji je održala povodom primanja počasnog doktorata na Univerzitetu u Indijani. Mnogi se slažu da glumica nije klasična lepotica , ali jednostvavno  zrači  ženstvenošću.  Pogledajte u videu na vrhu teksta , kako je Meril izgledala od početka karijere pa do danas.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar