Ovaj luksuzan tretman lepote košta 695 000 RSD a uključuje i zlatnu masku pod električnim naponom

13-05-2018
Featured Video Play Icon

The Talise Ottoman SPA u Dubaiju, nudi luksuzan tretaman lepote za 695 000 RSD. On uključuje i zlatnu 24K masku koja je pod električnim naponom , čime se stimuliše regeneracija kože vašeg lica. Sve to začinićete šampanjcem i kavijarom…

The Talise Ottoman SPA

Tretman ima za cilj podsticanje proizvodnje kolagena i elastina. Prvo se na kožu nanese poseban serum a potom i zlatna maska koja je pod elektičnim naponom.  Zlato provodi jone koji stimulišu rast ćelija bazalnog sloja, regenerišu čvrste ćelije kože i pružaju efekat zatezanja.

”Terapija lepote započela je hidratantnim čišćenjem i pilingom na licu. Osećaj je bio veoma kremast. Zatim su mi stavili zlatnu masku  koja je uključena u struju. Moje desni i zubi sada se osećaju sjajno”, kazala je Rachel koja se podvrgla ovom tretmanu. Terapeuti dodaju da se nakon ovog tretmana svi klijenti osećaju ushićeno.

Pored maske dobijate i “arapski zlatni hamam” i kupku od ružinog ulja u hidromasažnoj kadi.  Potom će vas otpratiti u privatni apartman, gde ćete se prepustiti šampanjcu i kavijarskom ručku. Oni koji imaju dovoljno sreće da učestvuju u ovom luksuznom tretmanu,  takođe će dobiti i Margiove  premium poklon kese sa proizvodima.

The Talise Ottoman SPA

”Ovo je bilo pravo električno iskustvo, potpuno je za razumeti zašto košta 7000 dolara”, zaključila je Rachel.  Tretman sa zlatnom maskom možete pogledati u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot / The Talise Ottoman SPA

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar