”Ružnoća” je učinila svetski čuvenom glumicom te muzom brojnih umetnika i poznatih brendova

08-01-2018
Featured Video Play Icon

Rossy de Palma je čuvena je španska glumica, poznata kako po umetničkom talentu tako i po upečatljivom izgledu.  Naime , Rossy je po današnjim standardima daleko od pojma lepotice,  ali ona se već decenijama ponosi svakim delom svoga tela i nikada nije  razmišljala da na njemu nešto koreguje.  Upravo ta odluka učinila ju je svetskom zvezdom.

Rosi u društvu čuvenog dizajnera Žan Pol Gotjea

Možda na spomen imena Rossy de Palma nećete znati o kom se radi, ali čim vidite njeno lice odmah ćete se setiti barem jednog filma u kojem je glumila.  Celoga života Rossy se baš i nije mogla pohvaliti da spada  u onu kategoriju žena za kojom bi se muškarci na ulici okrenuli, već naprotiv. Ako je i odmere, to je uglavnom radi  njenih karakterističnih i pomalo neuobičajenih crta lica.

Bez obzira na profesiju kojom se bavi a u kojoj vladaju ideali lepote, de Palma nikada nije želela da uz pomoć plastične hirurgije koreguje  svoje lice i bude više nalik na milione lepotica širom sveta. Zahvaljujući tome,  postala je čuvena glumica i dobila mnoge karakterne uloge koje nipošto ne bi mogle da odigraju osobe uobičajenih crta lica.

Otkrio ju je čuveni španski redatelj Pedro Amodovar koji joj je dodeljivao ulogu za ulogom u svojim kultnim filmovima, a svakako najzapaženija bila je ona u crnoj komediji Kika.  Osim njega, de Palminom apstraktnom lepotom  očarani su i brojni svetski poznati modni kreatori koji ju često angažuju za revije,  a poznati brend Christian Louboutin dodelio joj je centralnu poziciju u jednoj svojoj reklamnoj kampanji.

Da je Rossy jedinstvena osoba govori i njen novi biznis. U saradnji sa kozmetičkim divom MAC-om , pre mesec je dana plasirala svoju liniju make upa,  koja je inspirisana velikim umetnicima poput Pabla Picassa i apstraktnom lepotom.

Rossy de Palma , nova linija čuvenog brenda M.A.C.

FOTO/ VIDEO : instagram.com/rossydpalma/

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar