SADRŽAJ

Portal estetic.rs svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima iz sveta estetske medicine, koji uključuju internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, video sadržaje.  Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal  estetic.rs zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja portala estetic.rs kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala estetic.rs, bez obaveze prethodne najave.

KOMENTARI ČITALACA

Redakcija estetic.rs  zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema zakonu o informisanju, zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj na portalu estetic.rs  može biti zaštićen autorskim pravima.  Sadržaj objavljen na portalu estetic.rs ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala estetic.rs, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta portalu estetic.rs ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu estetic.rs povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, to jest vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, zatim lokaciju (URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

Svaki korisnik usluga portala estetic.rs dužan je da pročita Uslove korišćenja i da ih se pridržava; redakcija portala estetic.rs podrazumeva da su svi korisnici usluga portala upućeni u Uslove korišćenja i da će ih poštovati.