Antiejdžing naočare: najnoviji trend u svetu lepote

25-02-2018
Featured Video Play Icon

SpectraLite EyeCare Pro LED je nov način za tretitanje delikatne kože u području oko očiju. Ove moderne LED  naočare svemirskog izgleda, koriste svetlost  72 crvene i žute lampice i na taj način stimulišu aktivne ćelije u dubini kože , podstičući njenu  regeneraciju.

Svetlost  iz naočara prodire u dubinu kože i podstiče proces sinteze kolagena te stvaranje fibroblasta. Na taj način poboljšava se tekstura kao i elastičnost  kože, što za posledicu ima smanjenje dubine linija i sitnih bora na licu.

Dr Denis Gros sproveo je istraživanje o uticaju LES naočara na tretirano područje lica tokom deset nedelja nošenja. Rezultati su pokazali vidljiva poboljšanja u u tonu i kvalitetu kože ispitanika koja se počela bolje regenerisati već nakon 2 nedelje , dnevne upotrebe. Nakon 10 nedelja, kod 97 % osoba obuhvaćenih ovom studijom, došlo je do smanjenja  malih bora u području oko očiju.

Naočare se pune pomoću USB kabla, a s obzirom da 1 terapija traje 3 min,  baterija je dovoljna da za izdrži 20 LED tretmana. Cena im je 233 dolara. Kako izgledaju antiejdžing naočare, pogledajte u videu na vrhu teksta.

LED terapija već je od ranije poznata a na tržištu se mogu nabaviti  maske koje su popularizovale pripadnice familije Kardashian.  LED maske za brzu regeneraciju lica  koriste različite talasne dužine obojanog  svetla kako bi efekat bio bolji. Na taj način podstiče se prirodno samozaceljenje kože.

Plava svetlost uništava  bakterije koje izazivaju akne,  zelena je dobra za pigmentaciju, a crvena podstiče proizvodnju kolagena za jaču i čvrsšću kožu.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar