Najčuveniji srpski estetski hirurg od iduće nedelje na portalu Estetic

02-08-2018

Od iduće nedelje, svi korisnici portala Estetic moći će dva puta mesečno pratiti video kolumne dr Vladislava Ribnikara , najčuvenijeg srpskog estetskog hirurga koji će vam dati odgovore na pitanja koja su vas oduvek zanimala ali odgovore na njih niste imali saznati gde…

Kratka biografija

Dr Vladislav Ribnikar rođen je je 1963. u poznatoj beogradskoj familiji.  Lekarsko zanimanje je oduvek bilo prisutno u porodičnoj tradiciji , pa se tako  i Vladislav poput pradede i čukundede odlučio se za medicinu,  koju je diplomirao u Beogradu 1989. Tokom obrazovanja, četiri puta  je osvojio Novembarsku nagradu za najboljeg studenta. Danas slovi jednog od top estetskih hirurga u regionu.

Stručnost pre svega 

Dr Ribnikar je specijalizovao plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju na VMA u Beogradu , gde je i radio 11 godina.  Pored toga usavršavao se po celom svetu: od SAD-a (Cosmetic Surgery Institute, Čikago), Brazila, Slovenije, Nemačke,  pa do Velika Britanije, a aktivni je  učesnik i mnogih domaćih i svetskih kongresa (Hjuston, San Francisko, Istanbul, Rim, Solun, Rio…). Posebno ističe seminare o fejsliftingu koje je u Bonu organizovao dr Dimitrije Panfilov, i saradnju sa dr Davidom Rosom na planu estetske hirurgije grudi u Čikagu.

Od iduće nedelje na portalu Estetic 

U svetu  estetskih tretmana i zahvata , često se kaže da je ”nož zlatni standard” lepote , samo ga se mnogi ipak boje.  Razvojem medicine, sve estetske operacije danas se obavljaju brzo i veoma fikasno, a to će nam skoro potvrditi i naš novi kolumnist dr Vladislav Ribnikar. Pored toga  daće i odgovore na mnoga druga pitanja iz sveta etsteske hirurgije.

FOTO: Ordinacija Ribnikar

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar