Top model Sofija Milošević : istinska lepota krije se u stavu

14-06-2019
Featured Video Play Icon

Sofija Milošević je srpski  top model koji živi na relaciji Njujork – Beograd.  Iako je mnogi smatraju za jednu od najseksepilnijih devojaka na Balkanu a i šire, Sofija smatra da se prava lepota krije u stavu….

Koristiš li i privatno make up , ili si više pobornik prirodnijeg looka?

Kad sam u Beogradu stalno nosim šminku, zato što naše devojke su poznate po tome da vole šminku …i onda ja volim da se utopim u masi. Ali u pravu si , ne koristim puno šminke u toku dana. Često idem bez šminke, pogotovo posle treninga ali uveče se ozbiljno našminkam.

Jedan od najvećih ženskih problema je celulit. Na koji način ga se ti rešavaš?

Znaš kako …meni mama uvek kaže, dok si bila na mojoj kuhinji nisi imala celulita. Ja želim da verujem da ga ni dan danas nemam, ali definitivno zdrava ishrana i trening. Mada trening nije toliko bitan koliko je bitna ishrana. Definitivno ništa prženo, nikakvi slatkiši ,  nažalost ništa gazirano i sve ono šta mi svi volimo.

Nepotrebno je naglašavati koliko si lepa, no postoji li neka žena koja je tebi ideal lepote?

Smešno ali ja na Instagramu više gledam žene nego muškarce i toliko nađem inspiraciju u ženama. I uvek kažem ne toliko lepim ženama više nekim ženama koje mi zrače na neki poseban način.Neko ko je meni definitivno broj 1 je Monika Beluči. To mi je definitivno najlepša žena na svetu .

Svaka žena uvek nađe neki deo tela koji bi ”malo popravila”. Imaš li možda i ti neku svoju slabu tačku?

Znaš kako , kod mene je poznato kad dajem intervjue, moraju uvek da me snimaju s levog profila. Eto ti si odmah pogodio, tako da nisam morala da te ispravljam. Znaš kako , meni je nos malo kriv i ceo život mi je to bilo kao jao , nos mi je kriv, nos mi je kriv, ali na kraju sam prihvatila sebe onakvu kakva jesam. Videla sam puno operisanih noseva koji su mi delovali jako strašno, tako da nikada nisam ni pomišljala na to.

Ceo intervju pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Instagram Sofija Milosevic 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar