Nevinost se može vratiti za samo 500 E!

03-09-2021

Himenoplastika je procedura koja se radi u cilju uspostavljanja celovitosti himena . Zavisno o slučaju , cena ”vraćanja nevinosti ” kreće se od 500-1000 E

U ruralnijim područjima, mladoženja želi čednu ženu

U poslednje vreme himenoplastika se u svetu sve češće radi, a razlozi za podvrgavanje ovom zahvatu su razni . Kod nas se na njega uglavnom odlučuju devojke iz ruralnih krajeva, kako bi mogle da se udaju, jer mladoženja hoće „čednu ženu“. S druge strane, imamo potpuno suprotnu situaciju, gde na proceduru vraćanja devičanstva dolaze prostitutke, budući da se u njihovom poslu ”’netaknuto cveće” itekako plaća.

Vera koja nalaže nevinost za ulazak u brak

Verski razlozi takođe mogu uticati na odluku da mlada žena uradi ovaj zahvat. U muslimanskim zemljama naprimer, vrede stroga pravila kada je odabir buduće supruge u pitanju. Devojka koja stupa u brak mora da bude nevina, zato one koje su se ”ogrešile” odlaze u inostranstvo na himenoplastiku. Uza sve navedeno , postoji i određeni broj žena kojima je gubitak devičanstva svojevrstan fetiš, pa se vraćaju na operaciju i po nekoliko puta.

Uz pomoć noža za 30 minuta do devičanstva

Himenoplastika se ubraja u lakše procedure plastične hirurgije, traje od 30 do 45 minuta, a postoperativnih komplikacija gotovo da nema. Obavlja se na privatnim klinikama, dok se u državnim bolnicama ne radi, jer se smatra da nije medicinski neophodna (osim kada prilikom pucanja himena dođe do toliko obilnog krvarenja da život može biti ugrožen).

Cena nove čednosti je 500 – 1000 e

Postoje dva metoda vračanja himena. Prvi je kratkotrajan i podrazumeva uspostavljanje devičnjaka.  Rubovi himena se ušivaju koncem koji se resorbuje nakon kraćeg vremena. Drugim metodom se formira devičnjak od sluzokože ulaza u vaginu.

Zavisno o slučaju , cena ”vraćanja nevinosti ” kreće se od 500-1000 E.

FOTO: Estetic

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar