Dr Miroslav Đorđević: rejuvenacija vagine – renesansa ženskih genitalija

05-01-2021
Featured Video Play Icon

Kako podmlađiti vaginu i učiniti je užom, vlažnijom i senzualnijom, otkriva dr Miroslav Đorđević, stručnjak za rekonstruktivnu hirurgiju i operacije genitalija

Povratak u doba mladosti

”Kada govorimo o podmlađivanju vagine, ono što osobe koje izražavaju želju da se podvrgnu intervenciji, najviše žele jeste da osete nešto novo… odnosno, žele da na neki način vrate svoj organ u period kada su bile mnogo mnogo mlađe. Dakle, da samo vlaženje, elastičnost, a i veličina organa bude prilagođena nekom mlađem uzrastu”, kaže dr Miroslav Đorđević, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za rekonstruktivnu hirurgiju i operacije genitalija.

Kontrakcijama mišića do osveženja sluznice

”Rejuvenaciju vagine je na neki način moguće postići, obzirom da ona pored svoje sluznice ima i dobro razvijen muskularni – mišićni deo, koji na neki način svojim kontrakcijama uspeva da koordiniše osvežavanje same sluznice i da dovede do zadovoljstva kod ovih osoba”, pojašnjava dr Đorđević.

Efikasnost lasera u rejuvenaciji vagine

”Ja se sećam pre nekih više od 20 godina, mojih odlazaka i gostovanja na Floridi, gde sam prvi put video korišćenje lasera u podmlađivanju vagine, odnosno o delovanju laserskih zraka na poboljšanje elastičnosti vaginalne mukoze u smislu boljeg osećaja, boljeg seksualnog odnosa i većeg zadovoljstva među partnerima. Rezultati tih intervencija već tada su bili fantastični”, priseća se dr Miroslav.

Ne preterujte sa sužavanjem vagine

”Podmlađivanje vagine danas je vrlo popularno, zato što je to metoda koja se jako brzo izvršava i veliki broj kolega se usuđuje da radi ovu vrstu intervencije jer smatra da je to površna hirurgija, što u suštini jeste ali uvek moramo imati na umu i to da neiskusna osoba , neiskusni doktor koji se bavi ovime , vrlo često može u neku ruku da pretera sa podmlađivanjem…odnosno da tu vaginu koja ima svoj određeni kapacitet, svede na mnogo manju meru gde su seksualni odnosi nemogući posle toga i zahtevaju nove intervencije rekonstrukcije vagine”, zaključuje svetski priznati stručnjak.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar