Ivana Dudić: Ne bih punila usne ni radila silikone. Ne osuđujem ali ne bih

31-03-2019
Featured Video Play Icon

Mlada glumica koju momentalno imate prilike gledati u seriji Istine i laži u programu Prve srpske, otkrila nam je tajne svoje lepote kao i stavove o nekim trendovima koji vladaju u svetu estetske hirurgije i medicine

Moram priznati da izgledaš lepo i bez šminke. Šminkaš li se uopšte privatno ili samo za potrebe snimanja? 

Privatno se takoreći ne šminkam, baš minimalno , zato što dok snimam i dok igram predstave koristim, baš onako teške…mislim ne koristim, nego me šminkaju baš nekim jakim i teškim šminkama…. tako da se trudim da privatno što više odmaram, i lice i telo.

Koristiš li neke specijalne preparate za negu lica?

Baš me to često pitaju…ja ne koristim skupe kreme. Za mene je dovoljno da očistim dobro lice, da stavim kokosovo ulje i da pustim. A hidratacija kad kažem, koristim te neke hidratantne maske i to , ali ništa to overpriced i tako nešto.

Moraju li današnje glumice biti prvo lepe a tek onda talentovane, da bi se bavile tim poslom?

Ne smatram da je nužno biti lepa glumica, smatram da je potrebno biti talentovana.

Da li je veći izazov glumiti pozitivne ili negativne likove? U seriji Istine i laži, možemo da te vidimo u ulozi poprilično opasne devojke. 

Što se mene lično tiče, ja se trudim da prihvatam uloge, koje su onako, od mene što dalje. Ja ne mogu da se uporedim sa Unom, iz serije Istine i laži …alli imam uloge koje su mi baš drage. Mislim, naravno i ta mi je draga…ali imam uloge koje su mi drage, zato što su neka nežna bića kao recimo lik u seriji Ubice mog oca.

Današnje devojke izgledaju veoma slično, no ti, čini se, nisi pokleknula pred trendovima?

Ja ne kažem da ja nikad neću ništa tog tipa uraditi… ja to ne volim da vidim, ali prosto Bože moj, kada napunim nekih 60, 70 godina , pa mi bude potrebno da podignem kapke, jer su meni prirodno kapci malo spušteni, ne znam…što da ne. Ali prosto nisam ljubitelj.  Ne bih punila usne , ne bih radila silikone…prosto ne , ne ….Mislim , ne osuđujem ali ne bih.

Više saznajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar