Hanacure maska zaludela svet: nije joj odolela ni Dru Barimor

14-02-2021

Hanacure maska – koja je u poslednje vreme totalni hit na svim društvenim mrežama , sačinjena je od peptida koji podstiču rast kolagena i botaničkih ekstrakata koji umiruju i neguju kožu lica. Tretman Hanacure maskom, rešava višestruke znakove starenja – od bora preko hiperpigmentacije do gubitka elastičnosti

Iako korejski proizvođač čuva formulu za Hanacure tretman,  poznato je da on sadrži četiri različita peptida (poznata po sposobnostima za učvršćivanje kože) i nekoliko botaničkih ekstrakata. Tajna se krije u patentiranom sastavu, koji uključuje lifting serum i gel rastvor. Kada se pomešaju pre nanošenja na lice, nastaje “pročišćujući spoj” dizajniran da pomogne ublažiti iritaciju, posvetli i navlaži kožu.

glumica dru barimor tokom Hanacure tretmana

Tokom tretmana, ugljen-dioksid iz vazduha se stapa u formulu nazvanu “OctoLift” tehnologija. Reakcija uzrokuje stvrdnjavanje maske na koži, stvarajući intenzivan efekat zatezanja, koji uz to izvlači prljavštinu i toksine iz pora. Proizvođač garantuje da ćete s jednom nedeljnom upotrebom ovog tretmana (tokom mesec dana), uočiti senzacionalne rezultate.

Hanacure tretman može se pronaci u dve verzije. Manji komplet košta oko 50 e, dok je onaj veći oko 100e. Kako deluje maska možete pogledati na Instagram stranici Hanacure effect.

FOTO: Instagram Hanacure effect, Drew Barrwmore

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar