Picoway laser skida tetovaže i pegla ožiljke

23-06-2022
Featured Video Play Icon

Picoway je najmoćniji laser –  sa najviše izlazne energije u ponudi na tržištu.  Jedinstveni način funckionisanja ovog lasera je zasnovan na isporučivanju ultra-kratkih pikosekundnih pulseva velike količine energije i tako se postize akusticni efekat na tkivo 

Efikasan u skidanju tetovaža

Picoway puls energie –  stvara fotoakustični efekat koji razgrađuje i najmanje čestice ciljnog pigmenta u manje čestice koje je lakše eliminisati.  Ovim laserom je moguće i izazvati i fototermalni efekat koji ciljano deluje na veće čestice. Laser cilja pigment tetovaža svih boja i različitih pigmentnih lezija, i mogućava upotrebu različite veličie spota.

pre i posle tretmana

Holografska frakciona tehnologija

PicoWay Resolve je holografski frakcioni nastavak  koji omogućava korišćenje svetlosti talasnih dužina od 1064 nm i 532 nm za targetiranje dubljih pigmentnih lezija. Ovo je prvi laser koji koristi holografsku frakcionu tehnologiju i omogućava prilagodive tretmane za tertiranje pigmentnih iregularnosti kože.

Tretira sve vrste ožiljaka

Resolve koristi pikosekundne pulseve da kreira leserski izazvanu optičku razgradnju epidermo-dermalnog spoja ostavljajući derm nepromenjen. Laserski izazvana optička razgradnja stimuliše tkivo da zarasta i da se remodeluje. Ovi tretmani su potpuno bezbolni i pokazuju veoma dobre rezultate kada su ožiljci od akni i različitih procedura u pitanju.

FOTO: Picoway

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar