Advokat osmislio ‘Kremu za jaja’: “Sastojci su pomno birani. Testisi vole mekoću, nežnost”

15-11-2018

Ne nije reč o zabuni,  splitski advokat Ivan Buljan  zaista je osmislio kremu za negu testisa koju je jednostavno nazvao ”Krema za jaja”.  Kaže da mu  osnovni cilj nije bila  zarada, nego inovacija u svrhu podizanja svesti o važnosti genitalnog zdravlja muškarca

‘Krema za jaja’  je novi kozmetički proizvod koji je Splićanin Ivan Buljan lansirao upravo u novembru, mesecu borbe protiv raka prostate nazvanog Movember . Cilj mu je, kaže, podići svest o zdravlju tog dela muške anatomije, a dodao je i  da je reč o proizvodu jedinstvenom ne samo na domaćem, već i inostranom tržištu.

Movember je svetski mesec borbe protiv raka prostate. Održava se širom sveta u novembru

Buljan – po  profesiji diplomirani pravnik,  vlasnik je nekoliko advokatskih ureda u Hrvatskoj, Argentini i Italiji, specijalizovanih za promet nekretninama i trgovačko pravo. Do sada je već izbacio liniju anti- ejdžing proizvoda za negu kože namenjenu dijabetičarima. U ‘Kremu za jaja’  unio je, kaže, puno strasti, a osmislio je i recepturu ovog proizvoda za negu muških genitalija.

”Udarni sastojak je provitamin A (beta-karoten) iz ulja šargarepe, te ricinusovo ulje i ulje pamuka. Znate, testisi vole mekoću, nežnost, pa je taj “pamučni dodir” bitna komponenta. Svi sastojci su pomno birani i organskog  su porekla”, objasnio je advokat za Slobodnu Dalmaciju.  Krema namenjena koži testisa, navodno ima učinak blagog rashlađivanja, ugodnog je mirisa zahvaljujući eteričnom ulju, a može se, kaže Buljan, upotrebiti i za ruke.

”Osnovni cilj nam nije bila, napominjem, zarada nego inovacija u svrhu podizanja svesti o važnosti genitalnog zdravlja muškarca, te skretanje pažnje na značaj prevencije i rane dijagnostike”, zaključio je.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar