Snežana Dakić osvežila lice pomoću PRP metode

13-11-2018
Featured Video Play Icon

TV voditeljka Snežana Dakić, lepotu neguje pomoću prirodnih metoda. Prilikom posete dr Jasmini Lalošević, podvrgla se PRP tretmanu koji joj je dao blistav i mladalački ten. Više pogledajte u videu

Poznato TV lice Snežana Dakić, već 12 godina dolazi na tretmane lepote kod dr Jasmine Lalošević, poznatog stručnjaka za antiejdžing.  Kroz to vreme podvrgla se raznim popularnim neinvazivnim metodama podmlađivanja, no ovog puta se odlučila da isproba PRP terapiju , odnosno tretman krvnom plazmom.

”Čula sam da se ovaj tretman zove i vampirski jer se radi sa krvi, pa me zanima dosta toga. Da li boli, može li se osim lica tretirati i dekolte, kada će se videti efekat i koliko mi je potrebno za oporavak ”, zanimalo je Snežanu.

Dr Jasmina, joj je pojasnila kako se radi o potpuno prirodnoj metodi, u kojoj se koristi naša vlastita krv odnosno krvna plazma koja je bogata nutritivnim sastojcima i faktorima rasta, preko potrebnima za lep i mladalački ten. Nakon što se izvadi krv pacijenta, ona se centrifugira a izoluje se krvna plazma koja se koristi kao serum lepote. Plazma se unosi pod kožu mezoterapijom.

”PRP daje izvrsne rezultate u osveženju tena i kože.  Pomoću ovog tretmana postižemo jedrinu lica i odmah nakon, biće vidljiv pomak. Lice je najtraženija regija za tretiranje, a kod tebe Snežana, ćemo osvežiti i dekolte , tako da češ brzo zasjati. S obzirom da je reč o neinvazivnoj metodi, nije potreban nikakav oporavak, pa se odmah možeš vratiti svojim obavezama”, kazala je dr Laloševic.

Kako izgleda tretman kojem se podvrgla TV voditeljka, a koji je uživo prenosila i putem svog Instagrama, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar