”Chanel tretman”: NCTF 135 HA je mezoterapijski koktel bez konkurencije

02-02-2023
Featured Video Play Icon

 NCTF 135 HA je najefikasniji mezoterapijski koktel koji je patentirala laboratorija Fillmed, poznati francuski brend za antiejdžing, ujedno i pronalazač mezoterapije.  Zbog njegove efikasnosti i popularnosti u svetu a posebno u Aziji naziva se i ”Chanel injekcija”.  Zašto je ovaj koktel bez konkurencije na tržištu, samo za portal Estetic, otkriva dr Ferial Fanian – naučna direktorka laboratorije Fillmed

Vladar među mezoterapijskim koktelima

Fillmed kokteli u svom sastavu sadrže samo čiste aktivne sastojke, bez konzervansa, parabena , veštačkih boja i drugih štetnih materija. Glavna supstanca NTFC 135HA  je hijaluronska kiselina koja veže vlagu i osigurava dugotrajnu i dubinsku hidrataciju kože kao i njenu punoću. Osim hijalurona, koktel sadrži visok procenat vitamina, oligoelemenata – aminokiselina neophodnih za rejuvenaciju, podmlađivanje i revitalizaciju kože Tačnije , 135 aktivnih supstanci zaslužnih za zdravu i mladalačku kožu, što ovaj proizvod svrstava na vrh mezoretapijskih koktela.

dr ferial fanian – naučni direktor laboratorije fillmed

NTFC 135HA najbolje čuva vitamine

”Nedavno smo uporedili naš proizvod sa ostalim proizvodima koji postoje na tržištu i to upotrebom ”citotoksičnog testa” . Rezultati sprovedene studije na uzorku od 100 osoba, pokazali su da kod naseg proizvoda u proseku nema citotoksičnosti ćelija, dok kod ostalih brendova9 imamo slučajeve citotoksičnog efekta.”, kaže dr Ferial Fanin, naučni direktor laboratorije Fillmed.

pre i posle korišćenja preparata NCTF 135 HA

Bogatstvo nutritivnih sastojaka

Ovaj mezoterapijski koktel u svom sastavu sadrži još 12 vitamina: vit.C, vit B 8, vit. B5, vit. B9, vit.B3, vit I Inositol, vit. B6, B1, B2, vit. E , vit. A, vit. B12..Minerale: Calcium chloride, potassium chloride, magnesium sulphate, sodium dihydrogenophosphate.. Osim toga, NCTF-135 HA sadrži i nukleinske kiseline, aminokiseline, kao i koenzime.

Više pogledajte u videu na vrhu teksa.

FOTO: Estetic / Fillmed

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar