Deluxe četkica za zube od 4200 dolara

22-05-2021

Titanijumsku četkicu za zube krasi elegantan dizajn i zamenjiva glava ali i paprena cena od 404 227 RSD. Zbog toga je Reinastova četkica  najskuplja na svetu

Luksuz namenjen samo onima dubokog džepa

Za većinu ljudi četkica za zube nije ništa više od običnog predmeta za svakodnevnu upotrebu koji košta svega nekoliko evra i traje koji mesec. Međutim, vlasnici Reinast četkice za zube mogli bi da je zadrže malo duže. Telo četkice od punog titanijuma, proizvedeno je uz poštovanje veoma visokih stadarda kvaliteta, dok je glava četkice zamenjiva. Ovaj luksuzni predmet prodaje se po ceni od  4200 USD,  što je  oko 404 227 RSD . Četkica nemačke proizvodnje, učvrstila je pozicije prvenstveno na tržištima Bliskog Istoka, a danas se može kupiti preko interneta u bilo kom delu sveta.

Spoj izuzetne funkcionalnosti i dizajna koji nadilazi protok vremena

Kreatori ovog proizvoda imali su za cilj stvaranje četkice za zube koja „spaja izuzetnu funkcionalnost sa dizajnom koji nadilazi protok vremena i prolazne trendove“. Prva na svetu, večita četkica za zube, predstavlja luksuzni pribor za ličnu higijenu, a može biti i ekskluzivan poklon, navodi proizvođač. Ova četkica za zube, na čijem razvoju su bili angažovani inženjeri i stomatolozi, načinjena je od titanijuma i teži 74 grama. Prevučena je antibakterijskim spoljnim slojem, koji sprečava taloženje bakterija na najosetljivijem mestu, na spoju tela i glave četkice.

Ekskluzivnost i personalizacija četkice na prvom mestu

Pošto se se nekim korisnicima osećaj titanijuma u ustima može učiniti neobičnim, proizvođači su kreirali posebne navlake, koje su, kao i četkice, dostupne u više boja. Četkica po želji može biti personalizovana gravurom sa inicijalima, datumom, porodičnim grbom, logotipom kompanije ili posvetom. Ideja koja je dovela do stvaranja drugačije četkice za zube, nastala je iz želje da se dašak luksuza unese u ovaj svakodnevni predmet. Proizvod je razvijan šest godina i njegova konačna verzija prvi put je predstavljena tržištu 2012 godine.

FOTO: Reinast

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar