Hirurgija u kombinaciji sa neinvazivnim tehnikama: podmladite se za deceniju ili dve

22-05-2024

Već mnogo puta smo pisali o tome kako je estetska hirurgija danas toliko uznapredovala, da se sve veći broj korektivnih zahvata lepote radi pod lokalnom anestezijom. U klinici dr Bena Taleia na Beverli Hilsu takve operacije se svakodnevno izvode. Pogledajte neverovatan rezultat kompletnog podizanja lica, koje je pritom dobilo sasvim prirodan i mladalački izgled

dr Ben Talei

Deceniju mlađi uz kratko vreme oporavka

Beverli Hils centar za plastičnu i lasersku hirurgiju svakodnevno posećuju brojna poznata imena, no ipak većina njihovih pacijenata su obični ljudi koji žele podmlađivanje uz prirodan a ne plastični izgled. Zahvaljujući najnovijim tretmanima lepote kao i hirurškim tehnikama, dr Ben Talei može svojim klijentima ispuniti gotovo sve želje, čak i kada se radi o pacijentima u ozbiljnijim godinama. Njegova tehnika podizanja lica  Auralyft daje zadivljujuće rezultate i sve to uz minimalalno vreme oporavka.

Pre i posle intervencija

Hirurški facelifting – br 1 u zatezanju opuštenog lica

Pacijentkinja sa fotografija, stigla je kod Dr Bena sa opuštenim licem, tužnim pogledom i izraženim ćurećim vratom. U centru za plastičnu i lasersku hirurgiju, podvrgla se nekoliko estetskih zahvata koji su je podmladili minimalno deset godina. Problem opuštenog lica i vrata, dr Talei je rešio pomoću Auralifta, koji se izvodi pod lokalnom anestezijom. Uz odstranjenje viška kože i masnoće iz predela vrata , postigao se potpuni lifting , a dobila se i izraženija linija vilice .

Pre i posle intervencija

Kombinacija invazivnih i neinvazivnih tehnika

Posebna pažnja posvećena je području oko očiju, budući da se radi o izutetno oseljivoj i delikatnoj regiji. Problem opuštenih gornjih kapaka rešen je tehnikom endoskoskog podizanja obrva, dok je na donjima urađena raspodela masnog tkiva uz kantopeksiju. Kantopeksija je hirurški postupak koji zateže donji kapak i prilagođava njegov položaj.  Zahvatom se pričvršćuje mišić donjeg kapka na malo viši položaj na spoljnom koštanom rubu. Za bolji rezultat, urađen je i srednje jak hemijski piling područja oko očiju. Nakon tri meseca pacijentkinja je posetila dr Bena a kakav je rezultat, prosudite sami . 

Pre i posle intervencija

FOTO: Dr Ben Talei / Beverly Hills centar for plastic and laser surgery

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar