Ima 75 godina , nikada nije uradila niti jednu hiruršku intervenciju, a izgleda kao da joj je 30!

26-06-2017
Featured Video Play Icon

Radi tela na kojem bi joj pozavidele i nekoliko decenija mlađe žene , kao i lica devojčice, sedamdesetpetogodišnja Anette Larkins u  svetu je poznata kao “žena koja ne stari”. Ona ne pije nikakve lekove čak ni aspirin, muž  koji je njenih godina pored Anette izgleda kao da joj je deda  a  50-godišnji sinovi  kao stariji prijatelji.

Lepa gospođa kaže da se do sada nije povrgnula niti jednoj estetskoj koreciji, a svoj mladalački izgled može zahvaliti prehrani i načinu života koje prakticira.  Naime već dugi niz godina je veganka, jede isključivo sirovu hranu , nipošto meso , a sve namirnice uzgojila je u svojoj bašti.

Životni moto za Anette, čuvena je Hipokratova poslovica: “Neka hrana bude tvoj lek, a lek neka bude tvoja hrana”.‘’Jedem puno voća, povrća, semenci, orašaste plodove, pijem sokove od lekovitih biljaka a posebno obožavam od pšenične trave …. i puno vode.’’ , kazala je.

Anette je otkrila  i kako je veoma važno imati mirnu dušu i čiste pozitivne misli, kako bi organizam mogao da bude u prirodnom balansu. Dodala je i kako nikada nije želela da gleda kakve genetske predispozicije ima za bolesti, jer da je se time vodila ‘’odavna je nebi bilo ‘’.

‘’Moja majka je umrla od karcinoma dojke, u obitelji smo imali slučajeva dijabetesa i nekigh drugih bolesti , no ja za to nikada nisam marila. Znala sam da se će moj način razmišljanja i ishrane biti dovoljni za zdrav život. ‘’

Do sada, Anette je izdala nekoliko knjiga na temu sirove prehrane i očuvanja vitalnosti i mladosti, ima i svoj vlastiti internetski site, a radi svog izgleda  česta je gošća najpoznatijih američkih emisija o antiagingu i medicini.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar