Iva Štrljić: uvek sam skockana čak i kad idem do prodavnice

30-10-2020
Featured Video Play Icon

Glumicu Ivu Štrljić, gledatelji pred malim ekranima mogu svakodnevno pratiti u ulozi ekscentrične dizajnerke Dijane Erski, u seriji Igra sudbine. Iva u četrdeset trećoj izgleda poput devojčice, a za naš portal otkriva svoje bjuti tajne i poglede na određene korekcije

Danas se sve više govori o tome, kada je pravo veme za započeti sa nekom ozbiljnijom negom za lice…a čini se da se i donja granica neprestano spušta

Mislim da je to individualno , zato što prvo, nije svako lice u određenoj fazi života kod svake žene podjednako očuvano. Evo npr….ja imam 43 godine i nisam ništa invazivno radila uopšte na svom licu ili telu. Još nisam ali nisam zato što u mom slučaju nema potrebe . Kod ljudi, kod kojih ima potrebe – ja podržavam njihov način razmišljanja i podržavam to da se podvrgnu nečemu što će ih učiniti lepšim. Međutim, ne mislim da devojčice treba da se izlažu invazivnim tretmanima, a primećujem da se dosta često u poslednje vreme upravo to događa.

Prepustiš li se i ti ponekad stručnim rukama, kako bi se podvrgla nekom tretmanu za lice?

Da li vi meni verujete da ja ne dozvoljavam nikom da mi čisti lice i čak …poprilično sam skeptična kada govorimo o kozmetičkim tretmanima. Međutim, postoji jedna jedina osoba kojoj dozvoljavam da se bavi mojim licem. To je doktorka Ivana Filipović i kod nje odem tu i tamo. Nju stvarno volim i poštujem je ko osobu. Divni su razgovori sa njom… i pored svega toga, njoj dam svoje lice u ruke i kažem, uradi ono što ti misliš da treba da uradiš, zato što sam se zaista svaki put od nje vratila nekako sveža i nekako lepša.

dr Ivana Filipović Marković

Utiče li izgled lekara na tvoj odabir klinike lepote, i da li bi te odbila lekarka koja je previše intervenisala na svom licu?

Da li bi me odbilo? Pa evo iskreno da vam kažem da – odbilo bi me . Ne zato što se to meni ne sviđa. Ima jedna italijanska poslovica koja glasi ovako. Nije lepo ono što je lepo već je lepo ono što se nama sviđa. Time se treba voditi. Nekome se to dopada, neko tako razmišlja. Međutim, mene može da uplaši možda to što neko tako razmišlja jer onda mogu da pomislim da će taj neko i mene videti na neki način  koji meni možda ne odgovara, pa će možda preterati i na mom licu.

Iva u seriji Igra sudbine igra eksentričnu kreatorku Dijanu Erski

Gledaoci te svakodnevno mogu pratiti u ulozi ekscentične kreatorke Dijane Erski u seriji Igra sudbine. Imaš li možda neku sličnost s tim likom?

Publika baš obožava Dijanu Erski. I ja je obožavam ali ja nipočemu nisam slična Dijani. Osim u jednom segmentu. Temperamentna sam, jednako onoliko koliko je temperamentna i Dijana. Vesela jesam ali Dijana osmeh koristi u neke dosta mudre svrhe. Npr vi kada joj kažete nešto što se njoj ne dopada , pa ona samo pukne od smeha . Pa nju uopšte ne interesuje to što ste vi rekli. Pa vi njoj ništa ne možete . Ja nisam takva. Ja umem dosta ozbiljno da shvatim tuđe reči. Ne sviđa mi se što je to tako. Volela bih da sada, kada snimam seriju Igra sudbine i kad igram Erski, nešto od tog karaktera poprimim i koristim privatno.

Ceo intervju pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic / Miša Obradović / Stanko Đalić

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar