Srušili su cene filera za 200% a u planu im je i Srbija

31-10-2020

Čim su otvorili svoju ordinaciju u Zagrebu, izazvali su golemo zanimanje javnosti jer su njihove cene tretmana hijaluronskim filerima i botoksom bile dva do tri puta niže, u odnosu na hrvatsku konkurenciju. Moto im je da ‘lepota mora biti dostupna svima’, a ne samo onima dubljeg džepa 

Ko su M1 Med Beauty? 

Iza imena M1 Med Beauty krije se lanac klinika koje posluju na svim krajevima sveta. Odnedavno su odlučili otvoriti i ordinaciju lepote u Zagrebu u kojoj se nude isključivo tretmani hijaluronskim filerima i botoksom: ”M1 Med Beauty tržišni je lider na području estetske medicine. Pod okriljem M1 Med Beauty nalazi se više od 35 klinika širom sveta: u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Holandiji, Švajcarskoj, Australiji i od nedavno u Hrvatskoj. U našoj kompaniji radi više od 70 visokokvalifkovanih lekara koji svake godine izvode od 250 000 tretmana godišnje”, kaže Ivan Đikić – country manager M1 Med Beauty Hrvatska.

Trostruko niže cene 

Ono što je izazvalo najviše pažnje, niske su cene pomenutih tretmana. Tako sve intervencije filerima koštaju od 100 E , dok je za botoks potrebno izdvojiti od 160 E. Razlog tome, znatno su povoljnije cene po kojima Klinika M1 Med Beauty nabavlja od proizvođača pomenute preparate:  ”Spoj kompetentnosti lekara, visoko kvalitetnih proizvoda i prijateljskog pristupa izdvaja nas od konkurencije. Takav dobro utemeljen tržišni identitet , optimiziran i rad reflektirali su se na naše poslovanje i omogućili nam najbolje nabavne cene proizvoda. Ta cenovna prednost pruža nam mogućnost da našim klijentima približimo svoje usluge”, kaže Đikić.

Lepota za sve 

Ivan ističe kako su svi hijaluronski fileri i botoks koje koriste, licencovani od Evropske unije. Težnja im je učiniti ovakve tretmane lepote dostupne svima, a s obzirom na niske cene svaki njiihov lekar obradi dnevno i do 40 pacijenata: ”Prognoziramo da će naš pristup lepoti svakako protresti estetsku industriju, prvenstveno zbog našeg mota “Lepota za sve!”, kojim stavljamo naglasak na menjanje svesti društva o nedostižnosti estetskih tretmana. ”, zaključio je Ivan Đikić  country manager M Med Beauty Hrvatska. Dodao je za kraj i kako im je u planu širenje i na druge zemlje Balkana , prvenstveno misleći na Srbiju.

Pre i posle tretmana hijaluronskim filerima

FOTO: Estetic / M1 Med Beauty

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar