Virtuelna konferencija Crikvenica International Health Tourism

02-11-2020

Osma po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija, održaće se 12. i 13. novembra, po prvi puta virtuelno s govornicima na engleskom jeziku 

Prema predviđanjima organizatora konferencije, prva grana turizma koja će se oporaviti i ponovo pokrenuti je zdravstveni turizam. S tom pretpostavkom najavljuju osmu po redu, najveću regionalnu konferenciju o zdravstvenom turizmu CIHT (Crikvenica International Health Tourism Conference 2020). 

Crikvenica

Organizatori konferencije zdravstvenog turizma u regiji su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, a već tradicionalno suorganizatori su Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinika Terme Selce. 

Virtuelna konferencija će se održati 12. i 13. novembra i okupiće svetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja, a biće dostupna isključivo na digitalnoj platformi preuzimanjem besplatne mobilne aplikacije CIHT Conference (iOS i ANDROID).

„Ove godine smo svi uslovljeni epidemijom COVID-19 i iako u tom okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom, uslovi poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti novu dimenziju. Sama konferencija ponudiće neka nova digitalna rešenja, a ugledni govornici podielće svoja znanja i iskustva” –  rekao je doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, predsednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera uz kojeg će na konferenciji učestvovati I izvršni direktor i suosnivač Health Tourism Worldwide, Laszlo Puczko, glavna tajnica European Spas Association, Csilla Mezösi, kao i eminentni hrvatski naučnik Ivan Đikić.

Naučnik Ivan Đikić

FOTO: Estetic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar