Povoljnije cene estetskih korekcija u Srbiji, u odnosu na EU i svet

26-09-2020
Featured Video Play Icon

Poslednjih godina Srbija se postavila kao omiljena destinacija inostranih pacijenata kad je estetski i medicinski turizam u pitanju. Razlog tome svakako su niže cene intervencija ali i visoka stručnost lekara. Uporedite kolika je ušteda 

Operacija grudi apsolutni hit

Hiljade žena su poboljšale svoj izgled i dobile više samopouzdanja zahvaljujući povećanju grudi. Razvojem nauke i hirurgije, danas je do lepih, oblikovanih i punijih grudi lako doći. Sama operacija izuzetno je brzo gotova kao i oporavak. Ukoliko uporedimo cenu hirurške intervencije povećanja grudi pomoću silikonskih implanta u Srbiji, sa cenom iste operacije u Nemačkoj , ušteda će biti znatna, čak 3500 E.

Dentalni implanti najbrže nadoknađuju zub

Zubni implanti se smatraju najboljim rešenjem po svim evropskim i svetskim standardima, kod nedostatka jednog zuba, a pogotovo kod nedostatka više zuba.  To su zapravo titanski šrafovi, koji se ušrafljiju u kost, i idealna su zamena za koren izgubljenog zuba. Postavljaju se brzo a cena intervencije u proseku iznosi 400 E . U Nemačkoj se implanti plaćaju 1000, a u Americi čak 6000 E.

Zatezanje lica podmlađuje i do 20 godina

Veoma efikasno rešenje za problem opuštene kože je facelifting tj hirurški lifting lica. Ovim metodom odstranjuje se višak kože na licu koji je nastao kao posledica starenja. Operacija se izvodi pod opštom anestezijom a rezultat je podmlađeni izgled do čak 20 godina. Prosečna cena ove intervencije u Srbiji iznosi 3000E , dok se u Nemačkoj penje na 9000E.

Keramičke krunice za savršen osmeh

Tek sa pojavom bezmetalne keramičke krune dobijena je mogućnost da krunica bude na istom estetskom nivou kao zdrav i pravilno oblikovan prirodan zub. Metalokeramičke krunice prelamaju svetlost drugačije od prirodnih zuba i keramičkih krunica, a takođe se razlikuju u nijansi od prirodnih zuba. Cena keramičke krunice u Srbiji iznosi 200E , dok u Kanadi iznosi čak 2500E.

Uvećanje zadnjice za veće samopouzdanje

Uvećanje zadnjice ima za cilj da poboljša prirodne krivine na zadnjem delu tela pacijenta. Zahvat takođe može dodati volumen i postići kružni izgled na ravnoj ili maloj zadnjici, zarad dobijanja izbalansiranog profila tela. Zadnjica se može povećati ugradnjom silikonskim implantata ili pomoću vlastite masnoće. Do veće guze u Srbiji možete doći za 3000E dok u Francuskoj isti zahvat košta 6500E.

Viniri za savršen zubni niz

Viniri ili fasete su već duže apsolutni hit u stomatologiji. Reč je o tankim keramičkim ljuspicama pomoću kojih se u rekordnom roku može postići savršena promena boje , oblika i položaja zuba. Pored toga, ova metoda je minimalno invazivna. Intervencija je izuzetno popularna, a jedan vinir u Srbiji košta 200E , u Velikoj Britaniji 2000E, a u Australiji čak 3000E.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar