Novi zubi dobitnika humanitarnog dentalnog makeovera

25-05-2020
Featured Video Play Icon

Draško Marković iz Nove Pazove osvojio je humanitarni dentalni makeover ordinacije Dental Corner Esthetics. Nakon odrađenih korekcija na njegovim zubima, Draško sada ponovo može da se smeje 

Krunica stara 28 godina

Draško Marković je veoma specifičan slučaj. Njegova dva prednja zuba su u potpunoj disproporciji a među njima je i estetski neprihvatljiv razmak koji ih čini još uočljivijima na prvi pogled. Narušenoj liniji osmeha svakako je doprinela i stara metalkeramička krunica, koju je Draško uradio u Moskvi pre 28 godina. Nakon gotovo tri decenije, zubna navlaka je oksidirala zbog metala od kojeg je izrađena , što je stvorilo još jedan veoma upečatljiv problem.

Od ružnih zuba do bleštavog osmeha

U ordinaciji Dental Corner Esthetics odmah su se rešili stare zubne nadogradnje koja prva upadala u oči. Usledili su radovi sitnih popravaka i korekcija. Budući da je linija Draškovog osmeha malo pomaknuta u jednu stranu, trebalo je izraditi krunice koja će pomoći u postizanju bolje simetrije: ”U zubotehničkoj laboratoriji Cvetić izrađene su nam krunice na kojima smo radili i neke korekcije ne bi li se što bolje uklopile u zubni niz. Nakon ugradnje krunica i sanacije svih zuba, na kraju smo ih i izbelili kako bismo postigli jednu lepšu svetliju nijansu”, rekao je stomatolog Nikola Bakiš, vlasnik ordinacije  Dental Coner Esthetics.

Draško se ponovo smeje

Nakon viđenog rezutata , Draško nije skrivao oduševljenje: ”Zaista sam presrećan s ovom promenom. Kad se samo setim koliko sam godina živeo sa starim ružnim navlakama, ali mi je još neverovatnije da je to vreme tako brzo prošlo. Kao da sam jučer bio mladić, onda svadba, deca  i  već sam tu. Život je stvarno prepun iznenađenja. Nikada nemojte prestati verovati u čuda jer ona su moguća, a ovo je dokaz.  Zahvaljujem još jednom portalu Estetic i dr Bakišu , koji su mi omogućili sve  ovo”, zaključio je Draško.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar