Kako je Adel smršala 45 kilograma?

23-05-2020

Pevačica Adele je početkom meseca šokirala milione foloversa na društvenim mrežama novim izgledom. Na svoj rođendan,  pokazala je rezultat gubitka 45 kg, na čemu je radila duže od godine dana. Njen bivši personalni trener otkrio je tri tajne pomoću kojih je ova devojka rajskog glasa,  iz plus size, prešla u mršavu kategoriju

Šta je jela?

Pete Geracimo, bivši trener slavne pevačice, otkrio je kako je tekao proces mršavljenja: ” Zdrava ishrana najvažnija u procesu mršavljenja. U radu sa klijentima  pa tako i sa Adele, uvek se odlučujem  za pravu, zdravu hranu, a ne za napitke i dodatke ishrani.”  Dodaje kako je pevačica isprobavala dijetu Sirtfood koja podstiče gubitak kilograma biljnom hranom kao što su kelj i heljda. Ove namirnice, poznate kao aktivatori sirtuina, suzbijaju apetit i aktiviraju “mršavi gen”.  Sirtfood dijeta omogućava da se jede tamna čokolada i pije crno vino.

Kako je vežbala? 

Geracimo kaže da je najvažnije ubrzati rad srca i izaći iz zone komfora. Takođe  treba vežbati tako da trening bude radost, a ne mučenje. “Besmisleno je prisiljavati nekoga na nešto što on ne želi”, pojasnio je trener koji je radio na postizanju savršene linije slavne pevačice. Adele je, kaže, vežbala s njim tri puta nedeljno, a kombinovali su vežbe snage, boks i kardio treninge.

Tajni trik

Tajni trik Adelinog trenera je dobar san. ”To je zato što spavanje utiče na dva “hormona gladi” – grelin i leptin. Grelin se oslobađa nakon što mozak signalizira da je želudac prazan, dok se leptin oslobađa iz masnih ćelija kako bi suzbio glad obavestio mozak da je želudac pun. Kad ne dobijete dovoljno sna, telo stvara više grelina i manje leptina – ostavljajući vas gladnima i povećavajući apetit. ”Najvažnije od svega jeste da ne žurite s procesom ”, zaključio je Pete.

Pete Geracimo – trener i nova Adel

FOTO : Adele Instagram 

Nova Adele

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar