Mirka Vasiljević: više sam okružena muškarcima koji su jednostavno takvi kakvi su

13-08-2018
Featured Video Play Icon

Ova zgodna mlada žena ima 27 godina, u braku je već 8 , majka je troje djece, a uz sve to je i čuvena glumica.  To može biti samo Mirka Vasiljević, koja je za portal Estetic otkrila tajne svoje lepote ali i kakvimje muškarcima okružena 

Imate besprekornu figuru. Bavite li se možda nekim sportom, ili su vaša najbolja teretana – vaša deca?

Da treniram i ne planiram da odustanem, jer bi me jako grizla savest da sad prekinem. Dovela sam sebe do neke forme da nešto mogu da radim, što pre nisam mogla ni da zamislim. Ali u svakom slučaju i deca tu dosta pomažu jer više putra traba saviti se , da se zaveže pertla, da se podigne igračka…da se potrči za njima, tako da malo oni malo trening i mislim da je to dobitna kombinacija.

Supruga ste fudbalera, a oni su u poslednje vreme veoma posvećeni svom izgledu i spoljašnjoj lepoti. Da li je i vaš suprug takav tip?

Pa mogu da kažem za svog supruga da je neko ko jako vodi računa o svom izgledu, što mislim da je jako bitno, i to je jedna od stvari što me i privuklo negde kod njega. Uredan je u smislu – voli da je podšišan , voli da lepo miriše i da ta garderoba bude jednostavna , a opet negde dobar kroj.  To je nešto što me jeste privuklo kod njega, to je nešto što ja učim i svoje sinove, a eto imam i mlađeg brata od sebe , tako da negde sam videla da je i on usvojio te neke savete.

Svedoci smo da se u poslednje vreme sve više muškaraca podvrgava raznoraznim tretmanima lepote. Kakav je vaš stav o muškarcima sa napumpanim usnama?

Iskrena da budem, u svom okruženju nemam baš muškarace koji preteruju u tome. Više vole da onakvi kakve ih je priroda dala, da takvi jednostavno i budu ..da ako nisu zadovoljni , vežbanjem možda da postignu neki možda željeni izgled , ako nisu zadovoljni s onim kako ih je priroda dala. …tako da u svom okruženju nemam baš muškarce koji preteruju sa nekim napumpanim usnama. Nemam ni sa ženama takvih nekih bliskih kontakata,  a ne sa muškarcima. Što se mene tiče ja sam više onako okružena muškarcima koji su jednostavno takvi kakvi su.

Ceo intervju sa poznatom glumicom pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar