Kejt Blanšet i Sandra Bulok, održavaju mladalački izgled lica pomoću matičnih ćelija dobijenih iz prepucijuma korejske novorođenčadi

24-03-2018
Featured Video Play Icon

Glumica Cate Blanchet otkrila je kako je zajedno sa koleginicom Sandrom Bullock postala zavisna o tretmanu za podmlađivanje lica matičnim ćelijama dobijenim iz prepucijuma korejske novorođenčadi.

Kad je reč o tretmanima lepote , nema toga što holivudske zvezde A liste neče učiniti kako bi što duže očuvale mladalački izgled. U intevjuu koji je nedavno dala Australijskom Vogueu, glumica Cate Blanchett  otkrila je da  je tokom snimanja filma Okeanovih 8,  skupa sa Sandrom Bullock postala velika ljubiteljka retkog i pomalo bizarnog tretmana za lice : ’’To je nešto – a ne znam tačno šta…koriste se nekakvi enzimi.’’, kazala je Cate za tretman na koji su odlazile u salon lepote Georgia Louis u New Yorku.

Kozmetičarka Georgia Louise kasnije za MailOnline pojasnila da je reč o neobičnom tretmanu koji sadrži matične ćelije dobijene iz prepucijuma korejerske novorođenčadi. ’’ Tretman uključuje čišćenje, piling mikro-potiskivačkom mašinom i elektrifikacijom maske za smirenje kože, nakon čega sledi “tajna kutija” EGF seruma (Epidermal Grovth Factor). EGF je izveden iz potkožnih ćelija korejskih novorođenčadi – što pomaže u stvaranju kolagena i elastina. Matične ćelije se patentiraju pod kožu  posebnom tehnikom mikroiglicama’’- pojasnila  je Georgia.

Trejler za film Okeanovih 8, sa Sandrom Bulock i Cate Blanchett u glavnim ulogama možete pronaći na vrhu teksta. Prikazivaće se u kinima od Jula 2018.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar