Liposukcija pazuha: trajni način za eliminisanje masnih jastučića

21-09-2023

Liposukcija pazuha je  zahvat koji je popularnost postigao u Holivudu, budući da neke glumice nisu mogle uvući baš sve delove svog tela,  u uske haljine namenjene crvenom tepihu i dodeli Oskara.  Ova metoda pokazala se brzom i efikasnom u rešenju njihovog problema, pa je tako postala popularna i izvan Los Anđelesa

Holivudske glumice pokrenule trend

Liposukcija pazuha prvenstveno je bila trend u Holivudu, ali čini se kako ona može da pomogne i brojnim damama širom planete. Iako mnogi smatraju ovu intervenciju nepotrebnom , s njihovim stavovima se sigurno ne bi složile pripadnice lepšeg pola , posebno svetske zvezde koje se već godinama muče sa korset haljinama. Naime, ako nisu mršavice, preko ivice zategnute haljine sevnuće malo kože ispod pazuha, a to je ono što nipošto ne žele da ulove paparaci.

Kratka i efikasna intervencija

Za većinu pacijentkinja koje se odlučuju na ovaj zahvat,  “debeo pazuh” je ozbiljan problem. Sama procedura veoma je jednostavna i ne razlikuje se od neke druge vrste liposukcije. Hirurg pomoću kanile isisava višak neželjene masnoće iz tretirane regije ,  a rezultat je vidljiv odmah. Važno je napomenuti da se ova operacija izvodi pod lokalnom anestezijom.

Alternativne solucije: lipoliza i injekcije za razgradnju masnoće

Pored ovog, postoje i neki drugi načini za uspešnu eliminaciju masnoće ispod pazuha.  Lipoliza ili tretman injekcijama Kybella takođe će imati sličan učinak, iako se u slučaju veće količine masnoće svakako prvo preporučuje liposukcija kojom se ona odmah uklanja iz tela. Kod lipolize i tretmana Kybella  potrebno je neko vreme da bi se masnoća razgradila i prirodnim putem eliminisala iz organizma. Ukoliko želite sprečiti prekomerno znojenje ispod pazuha, podvrgnite se tretmanu botoksom.

FOTO: Arhiv / Screenshot / Giphy

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar