Madonna otkrila ”kraljičinu rutinu”: luksuzna nega lica za 74 000 dinara

19-11-2018
Featured Video Play Icon

Pop kraljica Madonna objavila je svom You Tube kanalu novi video blog u kom je u potpunosti  objasnila kako neguje lice. Tretman je nazvala ”Kraljičinom rutinom”, a sastoji se od celog niza nanošenja preparata na lice , iz kozmetičke linije MDNA koju je sama osmislila  i prošle godine lansirala na tržište. Ova luksuzna nega koštaće vas 710 dolara odnosno 74 000 dinara

Maska protiv podočnjaka

Čim ustane , pevačica ima ceo bjuti repertoar namenjen njenom licu. Linija MDNA je bazirana na prirodnim sastojcima i upotpunjena japanskom tehnologijom. Kako bi ukolina podočnjake Madonna koristi masku za oči: ”Ova maska pomaže u uklanjanju vrećica i podbulih podočnjaka. Serum sadrži termalnu vodu i hijaluronsku kiselinu koja će vam odmah vratiti jutarnju svežinu”. Cena maske za oči je 50 dolara.

Čišćenje lica i hidratacija termalnom vodicom

Kraljica popa, potom čisti svoje lice fejs vošom a posebno uživa u njegovom mirisu: ”Sadrži miris ruzmarina, mentola, limete, geranijuma , i miriše božanstveno . Tu su i aminokiseline i termalna voda.” , kazala je. Cena fejsvoša je takođe 50 dolara. Treći korak u nezi lica pevačice je ”sveti gral” odnosno termalna vodica u spreju. Tvrdi da je je ona ujedno i njen antidepresiv , a miriše na damaskus, i divlju ružu. Cena ove vodice je 120 dolara.

Serum i krema za kraj

Sledi nanošenje seruma koji fanstastično hrani kožu lica: ”Ovaj serum jeste namenjen nezi lica ali ja ga koristim svuda po telu, kao kremu za ruke, laktove, kolena. I moja deca koriste ovu kremu, stalno mi je uzimaju iz kupatila. ” Cena seruma je nešto viša i iznosi 240 dolara.  Za kraj , pop diva nanosi kremu koju hvali jer savršeno hidrira i zateže lice. Sadži bisernu prašinu tako da ćete sjati poput prave zvezde, zaključila je pevačica.  Za taj sjaj moraćete izdvojiti još 250 dolara.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar