Bojana Grabovac: muškarcima je oprošteno da stare, dok su žene na udaru kritika

20-11-2018
Featured Video Play Icon

Glumica Bojana Grabovac nedavno je postala majka. Otkrila nam je kako se negovala za vreme trudnoće, ide li na tretmane lepote, kao i zašto je muškarcima oprošteno da budu stari dok su žene uvek pod povećalom i prema njima su svi kritički nastrojeni 

Nedavno ste postali majka. Kakvim preparatima ste se negovali tokom trudnoće?

Koristila sam Šaljićev melem, protiv strija …većina devojaka to koristi s kojima sam razgovarala a koje su bile trudne, tako da sam to koristila celu trudnoću. Moram da priznam da sam bila jako disciplinovana i redovna , što se tiče tog mazanja. Svako jutro, svako  veče , tako da Bogu hvala , nisam dobila strije.

Šta mislite o tretmanu hijaluronskom kiselinom ili botoksom, koji brzo i efikasno peglaju bore?

Ne treba se ni u čemu preterivati, nebitno je za koju vrstu nege se odlučiš…. zato što ako dobijemo zategnuto lice, lice jedne lutke koja ništa ne govori, kako češ da se izraziš kao glumica? Kako ćeš da praviš likove? Ja nisam ljubitelj baš preterano ljubitelj toga. Mislim da žena koja se neguje i koja lepo stari , može da izgleda jako lepo. Naročito što je njen poziv takav.Prosto pod jakom si šminkom, sve to stoji…ali moraš da imaš lice koje može da se transformiše. Ako je lice stalno utegnuto, zategnuto, isto..To mislim da nije dobro za glumce.

Kako komentirate moderne muškarce koji se ponekad neguju i više nego žene?

-A ne znam šta da kažem, meni je to….Treba muškarac da se neguje, isto koliko i žena , ali opet nekako…muškarcima je više oprošteno. Žena ako je …jao vidi je ostarila, zapustila se, ugojila se , ima bore, ima strije..To je kao odmah ono ‘ah”, a muškarac, ‘ma ne on je šmeker,  on je simpatičan , nema veze”. Tako da mislim da oni ne moraju toliko da budu opterećeni negom koliko žene. Ne moraju da preteruju u tome.

Ceo intervju pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar