Ima 125 godina, 7-godišnjeg sina, još uvek gleda žene, a poslednjih 8 decenija svakodnevno puši cigarete

23-11-2018
Featured Video Play Icon

Suliman Al-Mul je 125–godišnji starac iz Libana koji je pravo čudo prirode. Osim što je neverovatno vitalan duhom i telom, veoma je poseban u svom stilu života. Naime, već 8 decenija svakodnevno uživa u pušenju cigareta

Neki tvrde da Suliman ima 135 godina, što se ne može proveriti, budući da nema izvod iz matične knjige rođenih. On je tako energičan i okretan, kuva, cepa drva, šeta dnevno oko tri kilometra i ima sedmogodišnjeg sina, piše Life coach code. Dva puta se ženio, njegova prva supruga umrla je nakon 70 godina života, s njom je imao sedmoro dece. Sada živi s drugom suprugom. I još uvek gleda žene, tvrdi ona.

Al-Mulov  savet za zdravlje i dugovečnost je, da treba jesti zdravu hranu. “Tajna je u vrsti i kvalitetu ishrane. Jedem koliko mi je potrebno. Nemojte da se približavate hrani koja sadrži nepoznate sastojke i klonite se ulja proizvedenih na tržištu. Čisto maslinovo ulje, med i kozji pročišćeni maslac su eliksir za dobro zdravlje i dug život.”

Još jedna Sulimanova tajna je poseban “čarobni” čaj za koji tvrdi da može da oživi i mrtve. Recept za ovaj čaj je jednostavna mešavina: rogač, timijan, kvinoa i anisa. On sve ovo zajedno stavi u vruću proključalu vodu da odstoji, procedi i popije svaki dan. Više pogledajte u videu na vrhu teksta koji je objavljen na Ju tjub kanalu  First 2 Know.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar