Madonna proslavila 60. rođendan i tvrdi da se nikad nije operisala. Estetski hirurzi joj baš i ne veruju

17-08-2018

Madonna je jučer napunila 60 godina i itekako pazi na svoj izgled. Svakodnevno vežba, praktikuje yogu , zdravo se hrani, tvrdi da se nije podvrgla niti jednom estetskom hirurškom zahvatu ali zato obožava tretmane lepote i ima svoju liniju kozmetike.  Saznajte kako je  Madonna unatoč decenijama pristutnosti na vrhu svetske muzičke scene zadržala mladalački izgled. 

Izvalila i izazvala podsmeh estetskih hirurga 

”Nikada se ne bih podvrgla plastičnoj hirurgiji. Odvratna mi je i sama pomisao da te neko uspava, pa onda nožem “nasrne” na tebe, da bi te ulepšao. Svoj izgled dugujem genima, zdravom načinu ishrane i Kabali – izjavila je Madonna i izazvala podsmehe brojnih estetskih hiruga koji su odlučili da procene kojim se sve intervencijama lepote  zapravo podvrgla kraljica Pop muzike. Pored toga Madona obožava tretmane ulepšavanja i ima vlastitu liniju kozmeetike MDNA skin.

Od upadnutih obraza do lica poput jastuka

U četrdestima, Madonini obrazi bili su  upali, dok su u pedesetima dobili  jedrinu  i svežinu. Poznato je da je pevačica veliki poklonik rada doktora Frederika Brendta, koji je poznat i kao “Kralj botoksa”. On nudi tretmane kao šta je “Y zatezanje” i filere za popunjavanje obraza. Ipak u poslednje vreme čini se kako je diva možda ipak malo preterala s upotrebom filera pa je njeno lice podbulo i izgleda poput jastuka. No pevačica tvrdi da je za jedrinu i svežu, rumenu boju njenih obraza zaslužna makrobiotika.

Blefaroplastika ili čudotvorna krema za oči?

Pevačica tvrdi da nije zatezala, niti podizala kapke, već da koristi proizvode za negu lica. Oni su prema njenim rečima čudotvorni. No stručnjaci smatraju da se Madona podvrgla bleforoplastici, operativnom zahvatu koji se izvodi na donjim i gornjim kapcima. ” Kapci su joj bili mnogo spušteniji kada je bila mlađa, a sada su i gornji i donji izuzetno zategnuti. Ovakav izgled je veoma teško postići bez hirurškog zahvata – objasnio je doktor Amer Kan.

Madona tvrdi da nije operisala nos

”Siguran sam da je išla na operaciju nosa. Kada je bila mlađa imala je tipičan “italijanski” nos, težak i loptast. Sada je mnogo špicastiji i lepše izvajan. Oko nozdrva vidljive su tanke linije koje ukazuju na operativni zahvat. Ako mene pitate ona je imala dve operacije da bi sadašnji izgled nosa bio postignut – rekao je doktork Kan.

Punjači za veće usne 

Još 1990. godine obelodanjeno je da je Madona ubrizgavala injekcije kolagena kako bi njene usne izgledale punije i napućenije. Zahvaljujući ovim filerima njene usne su bile izvajane. Ipak, pevačica je i to negirala. A, kada su joj u jednoj emsiji, 2008. godine, pokazali fotografije iz mladosti, pevačica je kratko prokomentarisala: ”Ponekad sebe zaista ne mogu da prepoznam i zapitam se ko je ta žena na slici. Ali to je normalno, ljudi se vremenom menjaju.”

FOTO: Madonna Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar