Makeover: završili smo sa intervencijama na Nataši

18-05-2024
Featured Video Play Icon

Skoro pola godine je prošlo od početka našeg makeovera na Nataši Todorović sa Zlatibora. Do sada smo joj hirurški korigovali nos, ulepšali zube vinirima te je podvrgli najnovijim tretmanima zatezanja kože NeckTiteu i Ednoliftu. Skidanje tetoviranih obrva, zadalo nam je najviše problema. Za kraj smo je popeglali uz pomoć botoksa i hijaluronskih filera

Borba sa istetoviranim obrvama

”Naša pacijentkinja je danas došla na 4. tretman Picoway laserom kako bismo uklonili tetovaže sa njenih obrva.. Uglavnom, napredovali smo i vidimo značajno poboljšanje u odnosu na stanje kada je prvi put došla. Ali kako smo rekli u početku, ovo je proces koji ne možemo da ubrzavamo. Moramo da imamo taj interval od mesec dana između tretmana. Uklanjamo pigment dok imamo šta da uklonimo. Npr kada se koristi neka druga vrsta lasera, uopšte se ne mogu postići ovakvi rezultati. Može da se desi da njima treba 3-4 puta više vremenski, kako bi se postigao ovaj rezultat, kaže Tathiana Castillo Maraš – dermatolog.

Hirurško uklanjanje izrasline na bradi

”Nataša ima neku promenu na bradi koju je prethodno skidala u drugoj ustanovi – radiotalasima, međutim, vratilo se. Sad to moravo ponovo da skinemo hirurški. Sama intervencija traje relativno kratko. Dobije se lokalna anestezija, koja odstoji par minuta. Nakon toga, sama intervencija ne traje više od pet minuta. Zaostaće jedan manji ožiljak koji ćemo kasnije tretirati nekom kremom protiv ožiljaka. Ako zaostane nešto više, onda možemo i neki od lasera da primenimo”, pojašnjava dr Zuhra Memić, spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Kap filera i botoxa za kraj

”Ostaje nam ono što mi u struci kažemo final touch, odnosno završni korak u njenoj nezi, u njenoj lepoti. To je korekcija bora gornje trećine lica, korišćenjem botoksa i naglašavanje njenih inače lepih jagodica sa hijaluronskim filerima.  Aplikovali smo  botoks u gornju trećinu lica sa ciljem da korigujemo bore koje tu inače postoje: bore između obrva, bore na čelu i bore smejalice. Da bismo naglasili njenu inače prirodnu lepotu, dodali smo 1ml hijaluronskog filera premium klase u jagodice. Rezultat je sjajan, videćete ga. Sa nestrpljenjem ga očekujete ali i svi mi zajedno”, zaključila je dr Marija Grujić , dermatolog. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

U poslednjem nastavku Natašine preobrazbe, videćete potpunu promenu njenog stajlinga a pripremamo joj i iznenađenje koje će pokazati da i ona može da bude zvezda sa covera modnog magazina.

FOTO: Estetic

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar