Na pola smo makeovera, pogledajte rezultat

16-02-2024
Featured Video Play Icon

Nastavlja se makeover 48-godišnje Nataše Todorović sa Zlatibora. Danas odlazi na novu sesiju Picoway laserom kako bi se rešila tetoviranih obrva. Naša kandidatkinja će zablistati i sa novim osmehom a zategnućemo joj i lice pomoću Endolifta…

Tetovirane obrve lagano nestaju

”Čim sam videla Natašu, primetila sam odmah značajno poboljšanje. Sa samo jednim tretmanom, postigli smo odličan rezultat. Imamo već više od 50% smanjenje pigmenta ali sada, naravno, imamo drugu boju. Nastavljamo tretman ali menjamo parametre da bi delovali na novu boju. Uglavnom, kada pričamo o tetovažama i njihovom uklanjanju laserom,  moramo proceniti svake 4 nedelje, kako napreduje naš rad i kako se menja ta boja. Nakon mesec dana, opet ćemo da procenimo stanje kod pacijentkinje”,  rekla je dr Tathiana Castillo Maraš , dermatolog iz klinike Una residence.

15 novih faseta u obe vilice

Glavni problem kod Nataše bile su stare kompozitne fasete, koje su vremenom dotrajale. Odlučili smo se za najnoviju injekcionu tehniku  u izradi kompozitnih faseta gde se digitalnim procesom pravi prototip, dizajn…i taj dizajn direktno prenosi u usta pacijentkinje uz pomoć silikonskog kalupa i materijala za izradu privremenog rada. Na taj način možemo potvrditi da je naš predloženi dizajn odgovarajući, veličinom , oblikom i pozicijom faseta. U gornjoj vilici,  Nataši smo zamenili 5 faseta dok smo donju vilicu potpuno rekonstruisali sa čak 10 novih faseta, objasnio je dr Nikola Bakiš iz ordinacije Dental Corner. 

Zatezanje opuštenog lica pomoću Endolifta

”U kratkim crtama, Endolift je jedan veoma efikasan tretman za zatezanje donje trećine lica i podbratka. U pitanju je diodni laser, čije se optičko vlakno – koje je debljine kao otprlike ljudska dlaka, uvlači unutar kože i na taj način se na vrhu vlakna otpušta diodni laserski snop, kojemu je za cilj da istopi lokalizovane masne naslage i zategne kožu. Tretman je u celosti potpuno bezbolan jer se radi u lokalnoj anesteziji. Traje veoma kratko, ne zahteva nikakvu posebnu pripremu i oporavak je kratak i jednostavan”, zaključila je dr Marija Grujić , dermatolog iz bolnice Colić.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar