Ovako bi bez operacija izgledao Majkl Džekson

14-12-2021
Featured Video Play Icon

Kralj popa, Majkl Džekson, proveo je 30 godina pokušavajući da dostigne svoj ideal lepote. Imao je oko 100 operacija, uključujući i izbeljivanje kože. No da li ste se zapitali kako bi pevač izgledao da nije u tolikoj meri izmenio lični opis? 

Bezbroj korekcija nosa

Majkl je prvi put otišao pod nož 1979. godine jer mu se nije sviđala veličina nosa, no medijima je tvrdio da je intervenciju uradio jer je nos  polomio tokom jedne plesne probe. Usledila je nova operacija, a potom  i treća intervencija koja je navodno bila neophodna jer su se pojavili problemi sa disanjem. Niko ne može da sa sigurnošću kaže koliko je puta pevač operisao nos, ali to ga je nakraju stajalo gubitka njegovog vrha.

Pevač 1989. , i 1991. godine nakon beljenja kože

Potpuna transformacija lica

Tokom daljnje karijere Majkl se podvrgnuo i brojnim fejsliftinzima i korekcijama kapaka, koji su njegovo lice u potpunosti transformisala i dala mu nadrealan izgled. Pevačevi poznanici tvrde da je želio izgledati kao Petar Pan, no isto tako i kao njegovi idoli. Elizabet Tejlor i Dajana Ros. Poznato je i kako je pevač izbelio kožu, no njegov odgovor na to je bio vitiligo – kožna bolest gubitka pigmenta. Bio je zavisan o estetskoj hirurgiju, da bi pred kraj svog života pokušao na sve načine da sanira posledice loših odluka.

Kako bi  pevač izgledao bez korekcija?

Mnogi se često zapitaju kako bi Majkl izgledao da nije uradio tolike zahvate na svom licu i telu? Zahvaljujući photoshopu , rekonstruisano je pevačevo lice i vračene su mu stare konture. Džeksonova muzika je fanstastična i to mu  niko ne može osporiti, ali njegova ovisnost o plastičnoj hirurgiji, uvek će biti tema za razgovor, odmah nakon njegove glazbene karijere. Kako bi Majkl izgledao da se nije toliko podvrgavao estetskim zahvatima, pogledajte u videu na vrhu teksta.

Ovako bi bez operacija izgledao Majkl Džekson

FOTO: Screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar