Remek delo ili previše intervencija: Kajli Džener nedavno je napunila 22 godine a izgleda kao da joj je barem 30

28-08-2019
Featured Video Play Icon

Preterane intervencije u mladoj dobi mogu da izazovu kontraefekat , kada devojka počinje da liči na ženu, puno stariju od njene stvarne dobi. Planetarno popularna Kajli  Džener je već ranije priznala da stavlja filere u usne i podvrgava se brojnim neinvazivnim tretmanima dok ostale estetske korekcije na licu i telu već godinama poriče. No, plastični hirurzi smatraju da je radila puno više od toga kao i da je ti zahvati znatno postaruju

Kajli Džener pre estetskih intervencija

Korisnici društvenih mreža ostali šokirani njenom dobi

Pre nepunih mesec dana Kajli je napunila 22 godine. Rođendan je proslavila u Italiji a nakon što je na društvenim mrežama objavila najnovije fotografije s odmora, mnogi obožavatelji su  izrazili šok i nevericu oko činjenice koliko je ona zapravo mlada:  “Kylie počinje izgledati jako staro”, “Kad sam je prvi put videla, mislila sam da ima 25 ili 30 godina jer izgleda jako zrelo i ima dete. Ali ona ima tek 22 godine! Wow, ja ću uskoro 20, a izgledam kao da imam 15”, “Kylie je napunila 22, ali izgleda kao da joj je barem 30” i “Ne mogu da verujem da Kylie ima 22 godine. Izgleda kao 50-godišnjakinja koja pokušava izgledati kao 22-godišnjakinja” – samo su neki od komentara na Tviteru.

Za savršen izgled Kajli Džener zaslužna je hirurgija i šminka 

Za izgled lepe Kajli najviše su zaslužne plastične operacije i teška šminka koju svakodnevno nosi, a mnogima deluje starije i zbog činjenice što je vrlo mlada postala majka. Iako je najmlađa milijarderka na svetu priznala jedino filere koje stavlja u usne, plastični hirurzi tvrde da je radila puno više od toga.  “Nos joj izgleda tanje, a i lice joj se promijenilo, verovatno zbog filera”, kaže hirurg Aleks Karidis, te dodaje kako mu se čini da je mlada Kardašijanka i oko očiju radila manje zahvate.

Struka složna: Kajli mora prestati s korekcijama 

Čim je napunila osamnaest ,  Kajli  se pojavila s puno većim grudima, a tvrdila je tada da je za to zaslužan dobar puš ap  grudnjak te da se ugojila. Zadnjica joj se takođe  ‘preko noći’ poprilično povećala, zbog čega mnogi smatraju da je i ona delo plastičnih hirurga.  “Kajli izgleda mnogo starije nego što zapravo je. Sve te operacije za koje mislim da je radila – fileri u usnama i obrazima, nos i moguće lomljenje vilice – sve je postaruju. Oči su joj nekako šire, možda je i tu nešto radila… Ako nastavi s tim, za 10 godina će joj se koža oko usana rastegnuti poput balona”, izjavio je plastični hirurg Mark Ho-Asjoe.

FOTO: Kajli Džener / Instagram 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar