Krenula je preobrazba dobitnice makeovera

12-01-2024
Featured Video Play Icon

Krenula je preobrazba 48-godišnje Nataše Todorović sa Zlatibora, dobitnice makeovera Osvoji lice i osmeh sa naslovnice. Naša kandidatkinja je zakazala termin operacija u bolnici Colić ali pojavio se nepredviđen problem – njene istetovirane obrve koje su morale biti rešene. Osim toga. posetila je i stomatologa dr Nikolu Bakiša 

opušten vrat i višak masti u predelu podbratka

Život na planini uz brojne obaveze

”Moj problem je zapravo nos koji me muči još od nekih pubertetskih dana da kažem. Moj drugi problem jeste ovaj podbradak koji je nastao sa godinama. S obzirom da živim na Zlatiboru i radim posao koji je vrlo stresan i traži dosta vremena, nisam imala puno mogućnosti da ozbiljnije  poradim na svom izgledu. Od mog makeovera očekujem apsolutno sve, zato što mislim da sam u rukama vrhunskih stručnjaka”,  rekla je četrdeset osmogodišnja Nataša Todorović sa Zlatibora, dobitnica nagradnog kokrusa Osvoji lice i osmeh sa naslovnice.

prim dr milan colić – opšti hirurg i vlasnik bolnice colić

Bolnica Colić pripremila je niz ugodnih iznenađenja

Prva stanica Natašinog makeovera bio je odlazak u bolnicu Colić na zakazivanje operacija, gde je dr Milan Colić otkrio i niz iznenađenja koja su oduševila našu kandidatkinju. ”Nataša nam je, kako bih rekao – negde idealni kandidat za operaciju nosa, međutim, estetska hirurgija nam daje mogućnost da kreiramo, tako ćemo osim korekcije nosa i zatezanja podvaljka, možda uraditi i podizanje obva ili ćemo korigovati gornje kapke”, rekao je dr Colić.

tetovaže na natašinim obrvama

Dva nova problema

”Odustali smo od tretmana Endolift, budući da  je Natašina koža preopuštena a tu je i preveliki problem masnih jastuka.  Zato ćemo pored liposukcije, upotrebiti  snažniju metodu – NeckTite. Biće tu i finih popravaka koji uključuju filere i botox, konturisanje lica… Međutim, veliki estetski problem su i obrve kandidatkinje, koje zaista stvaraju jednu čudnu asimetriju na njenom licu”, zaključio je priznati hirurg.

Phi brow – najmodernija svetska metoda za iscrtavanje obrva

Phi – najčuvenija akademija za iscrtavanje obrva

Kako bi rešili Natašu estetski neprihvatjivih obrva, uputili smo je kod Jovana Šavreskog – mastera čuvene Phi akademije Branka Babića – kralja obrva. ”Čim je Nataša ušla, prvi utisak mi je bio da su to obrve starog i lošeg rada. Zaključili smo da prvo mora da uklonmo laserskim putem stare obrve da bi mogli uradili najnoviju tehniku microblading.  Onda će to izgledati mnogo prirodnije i lepše”, pojasnio je Šavreski. Dodao je i kako od ovog problema pati izuzetno velik broj žena na Balkanu:  ”U celom procesu, najteže se osloboduti starih obrva, odnosno pigmenta. U slučaju nekvalitetnih pigmenta, ponekad su potrebne godine kako bi se on uklonio.”

Candela picoway – zlatni standard u skidanju tetovaža

Picoway – najsnažniji laser za skidanje tetovaža

U klinici Una residence, Nataša je povrgnuta tretmanu za skidanje tetovaža. Reč je o Candela Picoway laseru, zlatnom standardu za rešavanje navedenog problema. ”Uglavnom, šta očekujemo kod pacijentkinje…pigment će da se nakon prvog tretmana, polako reapsorbuje. Prvo će da bude beličasto, posle može da bude još crvenije ali nakon toga se reapsorbuje i moramo tada da vidimo, da odredimo, da li ima potrebe za još tretmana i kako ćemo da nastavimo sa parametrima? Da li ima potrebe da se nešto menja”, objasnila je dr Tathiana Castillo Maraš, dermatolog u klinici Una Residence.

kandidatkinji će biti zamenjene stare kompozitne fasete

Zamena starih kompozitnih faseta

Za kraj, Nataša je posetila odinaciju Dental corner, gde joj je dr Bakiš otkrio šta će uraditi sa njenim zubima: ”Osnovna ideja je da stare kompozitne fasete kod pacijentkinje, zamenimo sa potpuno novim – takođe kompozitnim fasetama koje se rade injekcionom tehnikom. Ova tehnika je donela revolucija u izradi kompozitnih faseta, gde se digitalnim procesom pravi prototip  i dizajn….Željeni dizajn se prenosi direktno u usta pacijenta uz pomoć folija – izrađenih od materijala koji nam dozvoljava da na potpuno  predvidiv način, napravimo savršen osmeh”, zaključio je dr Bakiš.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar