Makeover osvaja Nataša Todorović sa Zlatibora

01-01-2024

Objavljujemo dobitnika nagradnog konkursa Osvoji lice i osmeh sa naslovnice. Potpuni makeover uz podmlađivanje lica i ulepšavanje osmeha osvojila je Nataša Todorović sa Zlatibora 

Mislila sam da su takve nagrade rezervisane samo za Beograđane

Četrdesetosmogodišnja Nataša Todorović poželela je da koriguje nos i uz to podmladi lice. Iako se prijavila za makeover, priznaje da ovu bogatu nagradu nije očekivala jer ”takve stvari uvek osvoji neko iz Beograda”. ”Jako sam srećna i oduševljena jer se stvarno nisam nadala da ćete izvući nekog ko živi malo dalje od naše prestonice. Verujte mi da ste me stvarno zatekli. Sinoć sam bila na proslavi Nove godine a sada na ovo praznično jutro. osvajam podmlađivanje iz snova. Hvala Vam od srca, portalu Estetic kao i svim sponzorima ovog projekta”, poručila je Nataša.

Uskoro kreće Natašina potpuna transformacija

Naša kandidatkinja će uskoro doživeti transformaciju života. U Bolnici Colić će obaviti hiruršku korekciji nosa kao i zatezanju vrata neinvazivnom metodom Endolift. Osim toga, bore će joj se dodatno popeglati – pomoću botoksa i hijaluronske kiseline. Za blistavi osmeh, pobrinuće se dr Nikola Bakiš iz ordinacije Dental Corner. Uz navedeno Natašu očekuju i još neka iznenađenja, koja za sada nećemo otkrivati a celu preobrazbu pratiće naš portal.  Zahvaljujemo svim sudionicima nagradnog konkursa i najavljujemo još ovakvih projekata u budućnosti.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar