Maske za zadnjicu: nadolazeći trend u 2020.

18-12-2019

Svedoci smo široke ponude raznoraznih kozmetičkih proizvoda koji su postali nezaobilazan deo naše kozmetičke korpice.  Među njima su svakako i “čudesne” maske za lice koje su stekle veliku popularnost, ali odnedavno možete nabaviti i  sličnu varijantu – namenjenu zadnjici

Do sada se ovaka vrsta maski najčešće koristila za lice, međutim, kozmetolozi su pronašli ništa manje nežnije mesto na našem telu kojem je  takođe potrebna nega i hidratantna krema. Reč je o zadnjici, za čiju popularnost je uveliko zaslužna i sveprisutna Kim Kardašijan. Verujemo da će se većina odma zapitati , zašto su potrebne maske za zadnjicu?

Koža zadnjice se smatra jednom od najproblematičnijih, jer prva pati od kolebanja težine, brzo se savija i stalno se isteže prilikom hodanja. Kako biste sprečili pojavu strija ili znakova celulita, morate voditi računa o toj regiji. Kozmetolozi su ranije predlagali da zadnjicu tretirate masažama i oblogama za telo, ali sada je sve mnogo jednostavnije: samo koristite masku posebno dizajniranu za zadnjicu.

Najvažniji deo ove maske nalazi se u hidratantnim elementima koji su pozicionirani tačno na mestu za koje su namenjeni. Šira ponuda maski  za zadnjicu može se na naručiti putem internetske prodaje. “Želimo da maske za zadnjicu postanu trend. Naša maska čini da vaša zadnjica izgleda bujnice, ostavljajući je veoma glatko a uz to miriše na zrele breskve!”, tvrdi jedan od proizvođača .

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar