Dr Jasmina Lalošević: ova tri tretmana su obeležila proteklu godinu

19-12-2019
Featured Video Play Icon

”Morpheus8, Profhilo filer i mezoterapijski kokteli, spadaju u tri top tretmana koji su obeležili 2019. godinu”, otkriva dr Jasmina Lalošević, spec evropskog instituta za naučni antiaging u Parizu

Morpheus8

1. Morpheus 8 – mezoterapija i RF u jednom 

”Ako me pitate koja su to tri tretmana obeležila ovu 2019. godinu u mojoj klinici, onda bih svakako izdvojila Morpeus 8 – tretman sa frakcionisanim radiotalasima i iglicama, nakon koga sledi PRP tretman”, kaže dr Jasmina Lalošević stručnjak za antiejdžing. MORPHEUS8 je moćni frakcioni tretman oblikovanja tela i podmlađivanja lica sa kontrolom prodora iglica i jačine radiofrekventne struje. Dubina prodora iglica je do 6 mm, što omogućava aktiviranje fibroblasta u dermu za zategnutije lice bez bora, ali i dejstvo na potkožno masno tkivo za oblikovanje tela.

2. Profhilo – organski filer nove generacije 

”Na drugom mestu bi bio verovatno Profhilo, filer najnovije generacije koji tek sada stiže na srpsko tržište. Očekujemo da će 2020. napraviti boom , kao prvi organski filer koji je zaista sasvim prirodan i kolagen je stimulator a da pri tome nema nikakvu neadekvatnu modifikaciju.”, pojasnila je dr Lalošević. Profhilo je preparat koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. Ako ne želite posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu, Profhilo je možda rešenje za vas.

3. Mezoterapijski kokteli uvek pomažu

”Broj tri bi bile i dalje mezoterapijske procedure sa još novijim i boljim, kvalitetnijim koktelima koji se duže zadržavaju u koži i prave dugotrajniju stimulaciju fibroblasta . Svakako bih izvojila Cytocare S Line , uz C17 koji koristimo za vrat i ruke. ”, tvrdi dr Jasmina. Već nakon 25.godine moguće je započeti sa povremenim mezoterapijskim tretmanima, kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala. Primenom pravog koktela stimuliše se koža na produkciju vlastitog hijalurona. Kokteli koji se koriste za mlađu kožu sadrže manju količinu hijalurona, čak 10 do 16 puta manju od one koja se nalazi u koktelima za kožu posle 45. godine.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar