Radiofrekvencija + mikroiglice = Morpheus8

24-01-2020
Featured Video Play Icon

Morpheus8 je nova generacija aparata s mikroiglicama koji koristi terapijsku količinu frakcionisane RF (radiofrekvencijske) energije, kako bi podstakao proizvodnju kolagena kao i  obnovu elastina u najdubljim dermalnim slojevima. Više o ovom tretmanu zna dr Jasmina Lalošević, spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu 

Morpheus8

Morpeus8 – antiejdžing uređaj nove generacije

Morpheus8 predstavlja viši nivo tretmana mikroiglicama jer dodatno koristi i radiofrekvencijsku energiju za pojačano zatezanje kože. RF u kombinaciji s mikroiglicama cilja dublje slojeve kože kako bi podstakli prirodnu proizvodnju kolagena i zaustavili proces starenja tela. Samo jedan tretman je dovoljan da  podstaknete telo na stvaranje kolagena i elastina. Pored toga, poboljšava se tonus, tekstura kože i njen opšti izgled.

Dvostruko dejstvo podmlađivanja 

Klasični aparati za podmlađivanje kože koji deluju pomoću RF-a, imaju za cilj podsticanje rasta kolagena i obnavljanje elastina širenjem RF energije po površini kože. Tretmani radiofrekvencijskim mikroiglicama koriste frakcionisanu radiofrekvencijsku energiju, umetnutu duboko u kožu preko mikro iglica. Stvaranjem mikroskopskih oštećenja u površnom dermisu, telo je prisiljeno da stvara novi kolagen da bi se izlečilo. Istovremeno, tretmanom se isporučuje toplotna energija na dubini  do 4 milimetra (dublje od bilo kog drugog aparata na tržištu). Na taj način deluje na masne ćelije u dubljim slojevima kože.

Transformiše masnoću u dubljim slojevima dermisa

Kombinujući duboko dermalno podmlađivanje mikroiglicama s ciljanom primenom radiofrekventne energije, Morpheus8 praktično u jednom tretmanu,  briše znakove  starenja i oštećenja, te postiže  puno čvršći i mladalačkiji izgled kože.  Takođe, Morpheus8 je prvi i jedini aparat koji oblikuje masnoću u dubokim  dermalnim slojevima, i na taj način  transformiše lice i telo. Više o svemu zna dr Jasmina Lalošević, spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu. Pogledajte video na vrhu teksta.

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar