Najskuplji tretmani koje koriste svetske zvezde

01-03-2019

Koliko god bile prirodno lepe i posedovale zavidnu liniju, te na tome radile sa vrhunskim trenerima i čitavim timom eksperata zaduženih za najbolju ishranu i negu lica i tela, praktično sve poznate  svetske ličnosti u nekom trenutku pribegnu određenom estetskom tretmanu, kako bi očuvale mladalački izgled . Donosimo vam listu najskupljih i najneobičnijih

Celine Dion, 2.5 miliona dolara

Pevačica Celine je potrošila 2.5 miliona dolara kako bi joj u hotelskoj sobi u Las Vegasu ugradili ovlaživač vazduha koji joj je trebao da drži glasne žice toplima i spreči isušivanje kože.

Madonna, 99.000 dolara

Madona je navodno kupila kućni uređaj za uklanjanje celulita za 99 hiljada dolara. Radi se o uređaju koji akustičnim talasima tretira područja kože s celulitom.

Rihanna, 25 hiljada dolara nedeljno

Primetili ste da se Rihanna gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s istom frizurom. Pevačica navodno nedeljno plaća 25 hiljada dolara za privatnog frizera koji brine samo o njenoj kosi.

Mila Kunis, 8.900 dolara

Glumica redovno odlazi na pilinge dijamantima i rubinima koji temeljno čiste kožu. S obzirom na vrednost tog dragog kamenja, ne čudi da Mila Kunis za jedan tretman izdvoji 8.900 dolara.

Jennifer Lopez, 1.200 dolara nedeljno

Dugogodišnji mladolik izgled 50-godišnje pevačice i glumice definitivno nije jeftin, a ni oduševljavajući. Naime, Jennifer Lopez nedeljno potroši 1.200 dolara na tretman lica ljudskom posteljicom koja podstiče regeneraciju kože i čini je zategnutijom.

Victoria Beckham, 635 dolara po tretmanu

Ako mislite da ljudska posteljica zvuči odvratno, onda će vas sigurno oduševiti činjenica da Victoria odlazi na tretmane lica ovčjom posteljicom koja se uvozi iz Novog Zelanda i za to plaća 635 dolara po tretmanu.

Kate Middleton, 325 dolara po tretmanu

Kate Middleton, Gwyneth Paltrow i Victora Bekham redovno odlaze na tretmane lica pčelinjim otrovom. Ovaj tretman košta 325 dolara, a kožu  dugo drži mladom.

FOTO: INSTAGRAM Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar