Naučno istraživanje otkrilo: ovo su godine kada vidno počinjete stariti

01-04-2018

Rezultati jednog naučnog istraživanja pokazali su da antiejdžing tretmani nikad nisu bili popularniji ,a vrednost kozmetičke industrije do 2021. godine doseći će vrtoglavih 216 milijardi dolara.  Pokazalo se i da su tridesete godine kada počinju da se ocrtavaju vidljivi znakovi starenja na našim licima. 

Čini se da kozmetička industrija nikada nije više cvetala, a dame su spremne da izdvoje poslednji novac za antiejdžing kreme , kao i brojne estetske operacije te tretmane lepote . Dok je starenje sasvim normalan proces, mnoge pripadnice lepšeg pola teško se nose sa godinama i svime što one sa sobom donose.

Rezultati jednog naučnog istraživanja pokazali su da antiejdž tretmani nikad nisu bili popularniji, te se procenjuje da će do 2021. godine proizvodnja sredstava za usporavanje starenja vredeti čak 216 milijardi dolara.  Ipak, postoji godina kada jednostavno prestajete da izgledate sveže i mlado.

Dok smo u dvadesetim godinama bezbrižni,  tridesete donose brojne promene, piše britanski “Miror”. U tom periodu koža počinje da gubi vlažnost, proizvodnja kolagena kao i hijaluronske kiseline blago počinje da opada, a zna se da su oni zalužni za mladalalački izgled kao i savršen ten.  Tridesete su period kad treba početi intenzivnije hraniti kožu kremama i serumima lepote.

Srećom, današnja tehnologija i metode podmlađivanja pružaju nam brojne mogućnosti.  Iako još uvek nismo pronašli lek za brisanje tragova koje prolaznost vremena ostavlja na našem licu  , svakako možemo da usporimo sam proces starenja kože  kao i da prikrijemo nedostatke koje ono stvara.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar