Odabrani model za besplatni tretman laserske lipolize je Ivana Spasojević iz Beograda

22-10-2017

Nakon što smo objavili da tražimo modela za besplatni tretman laserske lipolize u poliklinici Poliderma , pristiglo nam je pregršt vašim e-mailova. U njima je većina zaista imala problem sa celulitom i salom koji je brzo mogao da bude rešen pomoću ove metode. Ipak, mi smo se odlučili za Ivanu Spasojević iz Beograda. Proverite zašto.

EFEKAT LIPOLIZE ( foto: ilustracija )

Ivana je fitness instruktor i svakodnevno vežba u teretani.  U savršenoj  je  formi i ima iidealnu težinu i proporcije.  No  bez obzira na njenu učestalu fizičku aktivnost , nakupine masnoće i celulita u pojedinim regijama nisu se dali uništiti nijednom vežbom.

”Najkritičniji su mi delovi u predelu nadlaktice, bedara i zadnjice.  Sport je moje zanimanje i verujte da sam isprobavala sve moguće vežbe u nadi da ću se rešiti tih malih kritičnih regija u kojima se zadržavala masnoća i celulit.  Mislila sam da za ovaj problem nema nekog trajnog rešenja, ali onda sam pročitala vaš poziv za prijavu. I evo me tu sam.”, kazala je za Estetic Ivana koja će biti i naš model u ocenjivanju efikasnosti pomenute metode mršavljenja.

Kamere portala Estetic pratiti će celu proceduru laserske lipolize, a videti ćemo i PRE / POSLE uporedbu Ivaninih kritičnih delova tela.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar