Ove zvezde su javno priznale šta su uradile na svom telu

25-12-2017

Iako većina velikih zvezda nikada neće otkriti kojim zahvatima lepote su se podvrgle , ima i onih koje su otvorenije  po tom pitanju. Danas vam prestavljamo četiri poznate dame koje su ipak kazale  koje korekcije su uradile na svom telu, kao i jesu li bile zadovoljne rezultatom. 

Gwyneth Paltrow

Koristim organske proizvode, ali i idem na tretmane  laserom. To je ono što čini život zanimljivim, i drži me u  ravnoteži između cigareta i tofu-a. Verujem da sam isprobala sve tretmane ulepšavanja “, rekla je Paltrow za BAZAAR 2013. godine. “Bojim se odlaska pod nož, ali pitajte me to isto kad budem imala 50.  Isprobala bih sve neinvazivne tretmane ulepšavanja, osim Botoxa. Od njega sam izgledala ludo, izgledala sam kao Joan Rivers”, zaključila je glumica.

Nicole Kidman

“Nažalost probala sam Botox, ali ga više ne koristim  i sada mogu konačno da pomičem svoje lice”, rekla  je Kidman za La Repubblicu, a vest je preneo  The Huffington Post, u januaru 2013. godine. Mi nagađamo da je glumica smanjila dozu , ali ne i da se odrekla svog omiljenog kozmetičkog preparata za brisanje bora.

Kylie Jenner

“Nisam protiv plastične operacije. Jednom sam bila pod anestezijom kada sam išla kod zubara i nisam reagovala dobro. To me je  stvarno uplašilo”, napisala je Kylie na  svojoj aplikaciji, no isto tako i dodala ‘’sad imam samo usne popunjene filerima… ali  ja sam jedna od onih koji kažu ‘’ nikada ne reci nikad’’ . Ako, na mome telu postoji određena tačka kojom nisam zadovoljna, nisam protiv toga da je menjam ‘’, zaključila je mlada članica obitelji Kardashian.

Kaley Cuoco

Zvezda serije The Big Bang Theory ispričala je za  magazin Womans Health kako je uradila korekciju nosa i grudi. Povećanje dojki ujedno smatra nečim najboljim što je učinila za svoje telo. Isto tako glumica voli tretmane hijaluronskim punjačima.   “Mislim da ovakve zahvate  ne bi trebali učiniti  radi nekog drugoga već prvenstveno radi sebe .  Ako će to doprineti vašem samopouzdanju , osećaj će biti  fantastičan.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar