Ovo su najizvođeniji estetski zahvati u Srbiji i njihove cene!

19-10-2017

Sudeći po broju obavljenih estetskih zahvata  u Srbiji , sigurno je kako stanovnici ove zemlje itekako brinu o svom izgledu. Želite li se u to  uveriti, dovoljno je da pošetate Beogradskim ulicama i osvrnete se malo bolje oko sebe. Primetićete da je većina devojaka izuzetno lepa no razlog tome više nije samo priroda već i brojne procedure korekcija, podmlađivanja i usavršavanja  lica i tela. Saznajte koje su najizvođenije i kolika im je cena. 

Korekcija grudi najizvođeniji zahvat

Korekcija grudi i dalje je na vrhu obavljenih estetskih operacija u Srbiji. Taj hirurški zahvat preferiraju sve dobne skupine. One mlađe, grudi koriguju  kako bi bile veće dok žene oko tridesetpete  godine života češće dolaze na njihovo podizanje nakon trudnoće. Cena zahvata je oko 2500 evra.

Zatezanje kapaka, brz  i efikasan način za osveženje umornog  pogleda

Sledi je blefaroplastika ,  izuzetno popularan zahvat  posebno među  ‘’ozbiljnijom’’ populacijom od 45-65 godina. Očni kapci se zatežu na način da se  odstrani višak kože sa tog dela lica pružajući pritom osveženi pogled.  Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje do sat vremena I košta oko 600 E za donje i 900 za gornje kapke.

Tinejđeri se žele rešiti klempavih ušiju

Mlade osobe od 13 do 17 godina najčešće se odlučuju za operaciju ušiju. Otoplastika je zahvat kojim se koriguje klempavosti i izvodi se u lokalnoj anesteziji.  Cena mu je oko 800 evra.

Hijaluron i botox kraljevi neinvazivnih metoda lepote

Kad je reč o neinvazivnim tretmanima kod devojaka uzrasta od 17 do 20 godina, najpopularnije je povećanje usana hijaluronskim filerima. Oni stariji hijaluronom najčešće popunjavaju bore oko usta i nosa te podižu krajeva usana. Tretman je gotov u svega nekoliko minuta i košta oko 300 evra. Proceduru je potrebno ponavljati svakih nekoliko meseci

Nakon hijalurona, svakako najtraženiji preparat  je botox, koji ‘’zamrzava’’ bore na nekoliko meseci.  Uglavnom ga koriste muškarci i žene nakon tridesete, a cena tretmana je oko 400 evra.

Raste zanimanje za zatezanje lica i uvećanje zadnjice.

Od ostalih tretmana u Srbiji  dosta su popularne  mezoterapija tj  tretman mikroiglicama kao i PRP metoda. Zanimljivo je da raste zanimanje za operacije zatezanja lica kao i uvećanja zadnice . Cena faceliftinga je oko 3500 evra dok ćete  za veću zadnjicu trebati izdvojiti oko 2500 evra.

 

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar