Paris Hilton lansirala liniju za negu i podmlađivanje kože Pro D.N.A

27-09-2018

Nakon niza poslovnih okušaja u raznim oblastima, Paris Hilton je ovog je puta lansirala beauty brend za negu i podmlađivanje kože. Po uzoru na Madonninu kozmetičku liniju MDNA Skin , naslednica lanca čuvenih hotela svoju je marku nazvala Pro D.N.A.

Pro D.N.A. ima za cilj da regeneriše kožu i utiče na promene koje nastaju starenjem. Na razvoju beauty sredstava radio je tim naučnika i hemijskih inženjera, koji su učinili sve kako bi se osiguralo da novi beauty proizvodi regenerišu kožu oštećenu od UV zraka i strukturu DNK.

U liniju Pro D.N.A. uključena su četiri proizvoda, idealna za muškarce i žene. Stoga, kolekcija sadrži gel koji se prodaje po ceni od 29 dolara, serum za lice (115 dolara), losione za lice i vrat (75 dolara) i lifting krema (78 dolara).

Ključna uloga u sastavu Pro D.N.A. proizvoda je ekstrakt fermentiranih morskih algi. Pro D.N.A. linija je izgrađena na GenoMatrix ™, revolucionarnoj formulaciji istih moćnih enzima izvedenih iz morskih mikroalgi i kompleksnih ili prirodnih aktivnih sastojaka.

Ova zaštićena koncentracija penetrira duboko unutar slojeva kože kako bi podržala prirodni mehanizam za popravku DNK i kako bi se suprotstavili efektima starenja sa unutrašnje strane. Štaviše, formule sadrže ekstrakt belog tartufa i kiseline dobijene iz ikre.

FOTO: Instagram: Paris Hilton Skincare

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar