Pedesetšestogodišnjakinja izgleda kao da joj je trideset i svi misle da je devojka svog sina

13-07-2018

Ova pedesetšestogodišnja gospođa ,  svakako odskače od prosečnog izgleda svojih vršnjaka, no lepo lice i zgodno telo stvaraju joj često i nelagodne situacije.  Najviše  joj smeta što većina ljudi  na ulici smatra da  je ona u stvari devojka svog dvadesetttogodišnjeg sina. Tajna njene lepote krije se u jednoj namirnici…

Prvo što ljudi na ulici pomisle kada ugledaju pedesetšestogodišnju Britanku Pamelu Jakobs, je da ima oko tridesetak godina . Međutim, njena lična karta pokazuje čak 26 godina više! Sa svojih 56, Pamela, koja je rodom iz Južne Azije,  izgleda skoro pa savršeno.

Besprekoran ten i zgodno telo Pamela duguje kako genetici,  kao  i njezi u koju mnogo ulaže mnogo novca . Kaže kako se zdravo hrani, dosta vežba, retko se šminka a kao jednu od glavnih stvari zaslužnih za njezin izgled navodi – kokosovo ulje.

Nanosi ga 2 puta dnevno na celo telo kao ovlaživač, njime skida make-up, a jednom nedeljno četka telo na suhvo te se okupa u detoks kupki s himalajskom soli.

Gospođa Jakobs kokosovo ulje koristi  u ishrani od malih nogu. Kuva na njemu i stavlja ga u kafu, a upotrebljava ga i za negu kože i kose. Jednom nedeljno nanese veliku količinu kokosovog ulja na lice pred spavanje i s tom maskom prespava . ”Ujutro mi je koža preporođena” zaključila je.

FOTO:  Instagram / pamelajacobs13

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar