Ovako izgleda podmlađivanje lica uz mikroiglice koje ispuštaju radio talase

14-07-2018
Featured Video Play Icon

Infini Lutronic istovremeno kombinuje terapiju mikroiglicama i radiofrekvenciju. Deluje na način da iglice rade mikroskopska oštećenja  na koži a radio talasi dodatno podstiču njenu regeneraciju i stvaranje novog kolagena.  Nakon tretmana, na lice se nanosi serum u vidu plazme koja se dobija pomoću PRP metode

Za razliku od frakcijskih radiotalasa, ova tehnologija daje znatno bolje rezultate i ima mogućnost regulacije dubine prodora uboda iglice. Tretman injekcijskim radio talasima se bazira na primeni iglica,  koje idu do 3.5 mm ispod kože te ispuštaju radio  talase u svrhu zatezanja, podmlađivanja i oblikovanja.

Nivo kolagena u našem organizmu s godinama opada, što rezultuje znakovima starenja na koži

Ujedno se stvara nov kolagen, smanjuju pore, bore i ožiljci.  Zahvaljujući regulaciji dubine oštećenja ispod površine kože, moguće je delovati na sva 3 sloja kože , čime se  postiže bolji efekat podmlađivanja.

Ova metoda koristi se za: pomlađivanje lica i vrata, smanjenje pora, bora i ožiljaka , uklanjanje strija, zatezanje kože stomaka, kao i u  liječenju akni.  Naziva se i  3D pomlađivanje jer djeluje se na sva 3 sloja kože. Nastala oštećenja ispod površine kože zamenjuju se novim kolagenom, za čije stvaranje potrebno da prođe određeno vreme.

Tretman se radi pod lokalnom anestezijom, a oporavak je najčešće od 2 do 5 dana.  Znatno bolji rezultati nastaju ako se metoda istovremeno kombinuje s PRP tretmanom koji se izvodi pomoću vaše krvi. Kako izgleda sam tretman ‘injekcijskih radio talasa’ ,  otkriće vam dermatolog dr Dinko Kaliterna u videu na vrhu teksta.

FOTO: Arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar